Advertoriale

5 ”pedepse” seducătoare

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 6 minute.

Seducția a fost lansată de mama Eva. Și cu arma asta devastatoare l-a ademenit pe tata Adam să păcătuiască pentru prima oară mușcând din măr. Nuuu, nu despicăm în paișpe păcatul primordial, nu am nici cea mai mică intenție. Vreau să te așezi confortabil, să-ți torni ceva de băut, ce-ți place ție, bere, vin, ceai cu rom, nu contează, să-ți desfaci un nasture, hai doi de la… cămașă, și să citești rândurile mele șoptite.

  1. “Nu te naști, ci devii femeie” (Simone de Beauvoir)

Doamne ferește, nu e o pedeapsă că devenim femei. Nu pentru pentru noi! Dar pentru tine și restul semenilor tăi, poate fi cea mai cruntă dintre pedepse. Vă pedepsim când vă trimitem la piață, când vă punem să bateți covoarele, când vă lăsăm să ne așteptați minute în șir înainte de cina romantică. O singură pedeapsă vă este pe plac: cea din așternuturi. Abia atunci vă rugați de noi să vă legăm, să vă molestăm gingaș, să ne îmbrăcăm provocator și să ne unduim în brațele voastre care, brusc, fac tot ce vrem noi. Închipuie-ți că ești legat de pat. Daaa, cu două cătușe reale, aici nu ne jucăm, nu e loc de blăniță și chestii soft. Dormitorul este slab luminat. De fapt lumina de la felinarul de afară pătrunde înăuntru sfidând draperiile groase. Șase! Vine doamna! E Ea, în carne, oase, forme demențiale și costumul moto. Costumul moto de așternut.

 

Latexul se mulează perfect pe trupu-i zvelt. La spate, costumul este din material elastic, ceea ce-i oferă flexibilitate în mișcări. Vesta pe care o poartă este prevăzută cu fermoar, pentru o mulare perfectă, dar și ca să te ajute pentru ca atunci când te va elibera, să o despoi mai repejor. Chilotul tip boxer are atașat un fermoar în talie, dar și o cataramă, pentru un plus de frumusețe și, zic eu, de sălbăticie. Pe alocuri, sunt inserate cusături de culoare albă, ceea  ce creează un interesant contrast față de restul produsului. ”Fă ce vrei cu mine…” șoptești printre dinți și ea trosnește din biciul din dotare. Te lași plesnit peste coapse până te încalecă și porniți la drum. Doar e motociclistă în seara asta, nu? Te pedepsește și-ți turează cam tare motorul. ”Ahh, păcătos mic, îți arăt eu ție…”

2.      ”Vai de păcatele mele!”

Ești supărat, obosit, cătrănit tot. La serviciu toate merg anapoda, mașina s-a stricat, soacra este la fel de pisăloagă ca-ntotdeauna. Măcar nevasta să nu te streseze. Ți-ai găsit! ”Vai de păcatele mele! Iar vrei la shopping? Dar cu ți-am greșit? Nu pot să stau acasă să lenevesc și eu puțin. Da, să stau cu câinele pe canapea.” Răspunsul vine prompt și monosilabic: ”Nu!” Și plecați. Cu taxiul, că mașina e în service. Până la Mall. Și se oprește fix la raionul de lenjerie. Unde stă o jumătate de oră. ”Nu te mai lamenta că pentru tine stau. Să cumpăr ceva drăguț să-ți ridic… moralul.” Și-ți flutură fără jenă pe sub nas pijamaua Aurea. ”Uite, cu asta dorm îmbrăcată diseară!” spune mândră de alegerea sa. ”Vai de păcatele mele! Iar o să adorm mâine în timpul ședinței!”

3.      De la istoria seducției până la tentația seducției

Dacă ar fi trăit în 2013, Afrodita l-ar fi sedus pe Adonis îmbrăcându-se în fermecătoarea rochiță Chilirose, confecționată din material de calitate, elastic, disponibilă în zebra-print sau panther-print. Rochița se leagă după gât lăsând spatele dezgolit. Sub bust este tăiată de o bandă elastică ce permite ca rochița să se potrivească unei game de măsuri între S și L. Decolteul adânc ar fi scos în evidență bustul Afroditei, făcând-o irezistibilă pentru frumosul muritor. Dar Afrodita și-a sedus prada îmbrăcată în spuma agitată a mării. ”O, Venus! Dă-mi putere să-mi seduc bărbatul.” Nu mi-a dat putere, mi-a arătat doar cu ce să-l tentez: corsetul Avanua Kalyan.  Și mi-a spus așa: ”Vrei să fii admirată? Vrei să devii obsesia gândurilor lui? Poartă acest produs și efectul este garantat! Tulul din care este confecționat topul, lipsa bretelelor și inserția volanelor de culoare roșie, dau un aer erotic, asortându-se perfect cu chiloțelul. Bretelele portjartierului sunt ajustabile. În seara acesta, surprinde-l cu o ținută îndrăzneață, dar de bun gust! Și am ascultat-o. Concluzia: trebuie să mai îmi cumpăr un corset. Efectul este garantat. Vreau și pe altă culoare!

 

4.      ”Lasă-mă să-ți iau temperatura!”

Ești răcit cobză. Păi doar a venit iarna, gata cu hainele subțiri, sari repede în bocanci și scoate paltonul de la naftalină.

”Hai, mamă, să-ți fac o frecție cu carmol și să-ți pun niște șosete cu oțet să-ți treacă febra.”

”Nuuu, mamă, nu! Vrei să miros a oțetărie? În niciun caz. Mai bine sun-o pe Luminița de la 2 să-mi facă un polidin.”

”Puiul lu` mama, arzi tot, cred că ai 40! O chem acu` pe Luminița!”

Habar nu ai cât timp a trecut. Când ai temperatură, nu mai știi nici ce zi e, nici cât e ceasul sau în ce an ești. Intră Luminița. O vezi ca prin vis. Mai întâi o umbră. O umbră blondă și rubicondă. Două codițe, o bonetă cu cruce roșie pe cap și două bulane sănătoase.

”Doamne Dumnezeule, cât oi avea febră de delirez în halul ăsta?”

”Domnu` Paraschiv, trebuie să vă fac un polidin. Ardeți tot!”

”Ard Luminițo, imediat ard tot!” și încerci să te dai jos din pat.

”Nu, nu, nu. Stați liniștit. Lăsa-ți-mă să vă iau temperatura.”

”Te las să-mi faci orice, Luminițo…” spui pierdut, în timp ce o băluță din colțul gurii se prelinge pe bustiera ei de asistentă sexi.

Pe lângă temperatură, ți-a mai crescut ceva. Poate scade de la polidin, cine știe?!

5.      Quod erat demonstrandum!

Ai ajuns acasă înaintea ei. ”Haaa, o ocazie potrivită să o aștept cu cina gata preparată, cu muzică bună, o să-i propun să-i fac un masaj și să bem un Cabernet.” Zis și făcut! Pregătești cina, încălzești atmosfera, pui băutura la rece. Se aude ușa de la intrare. Zornăit de chei. Zgomot de tocuri pe parchet. Apare. Frumoasă de-ți vine s-o mănânci, nu alta! Are o lucire ciudată în priviri. Te sperie. Spune că nu-i este foame, nu prea vrea să mănânce. Îi spui că ai pregătit cina, că vrei să-i faci un masaj și să o servești cu un pahar de Cabernet.

”Las` că-ți arăt eu Cabernet!” Și-și dă jos sacoul de pe ea, dezvelind un superb și elegant corset, din satin negru având brodate flori de culoare roșie. S-a dus naibii și cina și masajul și vinul. Ți-a servit direct desertul.

 

Ceea ce era de demonstrat: femeia te trage în păcat. Întotdeauna!

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *