De-ale vietii

Eu sunt sedusă în fiecare zi. Și îmi place!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Am un motto pe care îmi place să-l aplic în viața de zi cu zi: En sachant la passion dominante de chacun, on est sûr de lui plaire. Și dacă mie îmi place să procedez întocmai, adică să fiu pe placul persoanei dragi împărtășindu-i gusturile și pasiunile, îmi place ca și cel de lângă mine să mă seducă folosindu-se de aceeași armă. Căci seducția și pasiunea sunt ca un bumerang: arunci cu ele în cel drag și se întorc înspre tine mai puternice lovindu-te fix în zona sentimentală!

Cu riscul de a-mi pune toate femeile-n cap și de-a le face să mă ocărască cum că văz Doamne le fac speța de râs, eu nu sunt genul de cucoană care se lasă sedusă cu un buchet de floricele, o cină romantică, băi cu spume și ”mallărit”. Nu, domnule, eu nu sunt așa! În primul rând, ca să deschid portița pentru seducție, trebuie ca cel care-și asumă riscul s-o iubească pe Lucky Nose. De fapt, e imposibil să nu o iubești. Pasul doi, este să fim scoase la o plimbare la munte. Dar, atenție! Pentru noi plimbare nu înseamnă o ieșire la grătar la baza Văii Cerbului, în Bușteni. Pentru noi, plimbarea pe munte trece de 1800 metri altitudine! Durează vreo 8-9 ore de mers, două sau trei zile, depinde de traseu. Și seducția continuă la fața locului: dacă știi să aprinzi focul de la scânteia amnarului, ai un bonus. Level up! Ești la nivelul următor. Dacă pui cortul astfel încât să nu ți-l zboare prima adiere a zefirului, primești un pic de „stamina”. De gătit o supă la plic mă ocup eu!

 

”Vara asta vreau să facem Moldoveanu, Negoiu, Mtii Siriu, Mtii Măcin și poate reușim să ajungem și la Roma, dacă-s destul de fresh!” l-am sedus într-o dimineață fără nume, acum vreo două săptămâni.


”Și eu vreau să mergem la Vf. Omu prin Bran, să mergem la Maraton 7500 în Bucegi și să te duc la Sulina, că mi-ai spus că vrei să o vizitezi, să retrăiești momente din Europolisul lui Jean Bart. Și să încercăm să mergem mai des cu Nosy la munte și să continuăm cursurile de dans.” m-a sedus la rândul său, în aceeași dimineață fără nume.


 A seduce, nu-i ușor.

Nu ține doar de amor!

Dacă pui și pasiune,

Îți faci cel mai bun renume!

Cu o floare și-un parfum

Ești pe drumul cel mai bun.

Unele preferă cărți,

Altele își doresc hărți

Ca să poată să străbată

Muntele și altădată.

Seducția și iubirea

Îți aduc doar fericirea.

Să seduci nu e ușor,

Dar poate fi molipsitor.

E un risc ce mi-l asum

Și încep chiar de acum!

 

*Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso: www.lovedebates.ro (săptămâna a patra  a concursului, în care ne punem pe tavă secretele seducției!)

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *