Uncategorized

Ce vor bărbații?

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 5 minute.

logo-tinarCe vor bărbaţii? Glumeşti, nu? Toată lumea ştie care le sunt pretenţiile. Era şi un banc care zicea cam aşa:

La 14 ani, vroiam o prietenă.
La 15 ani aveam prietenă, dar nu era ea chiar drăguţă.
La 16 ani mi-am găsit o prietenă drăguţă.
La 18 ani m-am mai maturizat şi eu şi mi-am zis că mi-ar trebui o prietenă mai de calibrul meu intelectual.
La 20 de ani, la facultate, mi-am găsit prietenă inteligentă.
Dar pe la 22 de ani mi-am dat seama că deşi e deşteaptă, e cam urâţică. La facultate se mişcau repede lucrurile, așa că la 23 de ani aveam prietenă și deșteaptă și foarte drăguță, dar după un an n-am mai suportat faptul ca era tot timpul deprimată, cu tendințe de sinucidere și mă deprima și pe mine.
La 26 de ani mi-am gasit o prietenă draguță, inteligentă și cu o atitudine foarte pozitivă, mă făcea și pe mine să strălucesc!
Dar, cum viața e o căţea, la 40 de ani a divorțat de mine și mi-a luat tot ce aveam, m-a păcălit și și-a găsit unul mai tânăr, mai bogat, etc.
Acum, la 45 de ani, caut femeie cu sâni mari.

Ei bine da, bărbaţii îşi doresc femei cu sâni mari dar asta nu e tot. Bărbații moderni, deschiși la minte, frumoși, cuminți şi devreme acasă, îşi doresc partenere inteligente, simpatice, sigure pe ele, descurcăreţe şi care să atragă privirile celor din jur prin graţie şi eleganţă. Eu nu pot să-i ofer bărbatului meu sâni mari, dar pot să-i ofer eleganţă şi bun gust. În orice situaţie, chit că stăm în casă, chit că mergem la o cină în oraş. Al meu partener este înnebunit după spatele meu. Îmboldită un pic de Narcis cel plin de sine, mi-l admir şi eu câteodată, zgâindu-mă în oglindă: ”Da, e destul de ferm, cu omoplaţi bine definiţi, muşchi uşor vizibili, atât cât trebuie să se ivească sub pielea fină şi cafenie, împodobit cu două tatuaje sexi şi expresive, terminându-se într-o talie numai bună de îmbrăţişat.” Acest spate merită şi trebuie arătat. Iar lui Andrei îi place asta la nebunie. Aşa că, la ieşirile mai ”pompoase” ştiu că-l dau pe… spate cu o bluziţă sau cu o rochie cu spatele gol.

Mic studiu de caz

Localizare în timp şi spaţiu: Constanţa, august 2013.

Eveniment: vacanţă împreună cu iubitul, ieşire la o serată specială organizată de hotelul unde suntem cazaţi.

Vestimentaţie: ”ţol festiv” pentru amândoi. Nici ca la nuntă dar nici ca la discotecă. Elegant, finuţ şi decent. El e pregătit. A scăpat iefin: şi-a tras pe el pantalonii crem din in şi cămaşa asemenea, şi-a luat pipa între dinţi şi-a plecat la petrecere. ”Te aşteeeept joooos! Să nu stai 10 ore să te aranjezi. Eşti frumoasă oricum.”

„Da, ai şi tu dreptate, dar bărbatul trebuie recucerit la fiecare pas, cu fiecare unduire de şold, cu fiecare şuviţă de păr dată după ureche…” Am avut noroc că nu uitasem să adăpostesc ca o comoară în geamantan, rochița „summer in Brasil” de la TinaR.

rochie-summer-in-brasil-i107455-3

rochie-summer-in-brasil-i107456-3

Era cea mai bună achiziţie pe care o făcusem „pe ascuns” într-un fel, ca să-l surprind pe Andrei la momentul oportun. Iar acum venise acel moment. În timp ce mă îmbrăcam, răsfăţată de atingerea fină a rochiei, mă gândeam ce noroc am avut de-a lungul timpului cu magazinul TinaR. Stilul meu vestimentar este mai complicat, eu fiind mai nonconformistă şi dornică de combinaţii inedite. Şi mereu la TinaR am găsit haine şi accesorii care să-mi fie pe plac şi să-mi scoată în evidenţă atuurile. La birou mă îmbrac elegant, fiind adepta rochițelor office. Nu, intenția mea nu este să cuceresc și bărbații de aici, îmi ajunge al meu. Dar fără să vreau privirile colegilor se întorc când apar mai ales într-o rochie mulată, dar decentă. Ultima achiziție: rochie accesorizată cu piele eco în talie. Țin minte ca ieri ziua în care am purtat-o pentru prima oară la birou pentru că atunci a coborât în avans vreo cinci trepte, colegul de la IT. Deh, pielea face ravagii!

rochie-accesorizata-cu-piele-eco-in-talie-m204-~-alb-i102525-2

Sunt aproape gata: rochița îmi vine ca turnată dezvelindu-mi spatele apetisant. Mi-am ondulat ușor părul iar acesta îmi mângâie gheișa așezată pe omoplatul drept. Un ”puf” de parfum la încheieturi este suficient să completez ținuta exotică. Să nu uit pantofii roșii, cu toc înalt dar foarte comozi, care-mi vor călăuzi pașii spre ringul de dans.

pantofi-omg-lapore-rosu-2749-i58321-3

Mai arunc o privire în geamantanul meu minunat și descopăr că mai am o surpriză pentru Andrei. Dar când ne vom reîntoarce de la petrecere. Surpriza este o cămașă sexy, Obsessive Magnolie alcătuită dintr-un material plăcut la atingere, cu aplicații din dantelă cu model floral, fiind ajustabilă după gât, cu spatele jumătate gol. Cu Obsessive Magnolie îl voi înnebuni.

obsessive-magnolie-rosu-i19005-2

Am coborât repejor căci petrecerea deja începuse. Până să ajung la masa unde era așezat iubitul meu un chelner s-a împiedicat și-a picat în piscină, un domn a vărsat paharul de șampanie pe însoțitoarea sa iar vreo doi holtei se uitau cu ochii cât cepele… fie la ”summer in Brasil”, fie la gheișa mea, fie la întregul ”produs”. Am zâmbit, mi-am luat iubitul în brațe și ne-am distrat până în zori de zi.

553680_3735989877373_1928556726_n

N.B.! Dacă vrei să fii seducătoare, Aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR și afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca să-ți cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!

120x240-tinar

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *