Despre mine

Sunt un om simplu, iubitor de frumos, îndrăgostit de semenii lui, care împarte zilnic câte-o vorbă bună însoțită de un zâmbet oricui are nevoie! Îmi plac la nebunie poveștile: să le creez, să le transmit mai departe, să le trăiesc. Îmi place să trec prin viață cu oameni dragi alături și, mai ales, însoțită de cea mai bună prietenă, Lucky Nose (Nosy) – despre care vei afla mai multe răsfoind blogul. Nu știu ce surprize are viitorul pentru mine, dar am învățat că prezentul trebuie trăit, savurat și fructificat, iar trecutul descoperit, înțeles și acceptat.

Cand „Despre mine” devine „Despre noi” 

De obicei nu îmi place să vorbesc despre mine. Nu prin vorbe! Prefer să las faptele să mă caracterizeze, să-ți șoptească cine și, mai ales, cum sunt. Dar aș sta zile-n șir să-ți pălăvrăgesc despre câini, literatura, istorie, munte, pescuit, trăiri interioare, misticism, lucruri mărunte, neimportante sau de valoare, dar care mi-au marcat viata. Orice îmi place și-mi clatină simțurile merită amintit în paginile acestui blog. Căci, nu-i așa, nimic nu este întâmplător!  Pot să scriu despre tine, despre noi, despre lumea în care ne învârtim zi de zi și care, de cele mai multe ori, ne trage șuturi în posterior. Șuturi cu ajutorul cărora vom învăța să ne îndreptăm de spate, să ne scuturăm de praf, să ne luăm soarta-n cârcă și să trecem prin viață cu capul sus, pieptul înainte, gânduri pozitive și inima plină de iubire.  Așadar, ieșind din tiparul convențional a tot ce înseamnă constrângere și ordine de zi, mi-am propus să împart cu tine ideile, pasiunile și convingerile mele.

Ceea ce oferi ramane la tine mereu. Ceea ce pastrezi ramane pierdut pentru totdeauna. Eric-Emmanuel Schmitt 

2 comentarii

 • Alexandra Margarit

  Buna ziua,

  Fac parte din echipa BlogTAG.ro si pentru ca am citit cu mare placere blogul dumneavoastra mihaelaistrate, doresc sa va prezint proiectul nostru cu speranta ca vi se va parea interesant si veti dori sa fiti alaturi de noi.
  BlogTAG se adreseaza tuturor persoanelor care detin un blog si sunt activi pe acesta, pentru a-i ajuta sa faca parte din comunitatea de bloggeri care au aceleasi interese ca ei, si ofera concursuri si campanii cu premii in bani si produse foarte atractive. Incercam sa selectam intotdeauna numai concursurile si campaniile care prezinta interes pentru dumneavoastra, care se potrivesc cu tema blogului dumneavoastra.

  Cine suntem?
  O echipa de oameni tineri si ambitiosi, cu dorinta de a dezvolta o comunitate stransa in blogosfera. Organizam concursuri si campanii de adevertoriale care sa sustina blogurile romanesti si sa le ofere mereu provocari noi celor care au pasiunea scrisului.
  Incercam sa atragem bugetele companiilor care doresc sa fie promovate prin concursuri si campanii de advertoriale in zona de blogging, astfel incat pasiunea de a scrie articole pe blogul dumneavoastra sa fie si recompensata in bani si premii consistente.

  Cont pe BlogTAG.ro?
  De ce nu? Noi va asiguram tot suportul pentru a va crea cont, suntem deschisi la orice intrebare, propunere sau discutie. Plus ca in acest mod va putem tine la curent cu noutatile BlogTAG.ro, campaniile si concursurile noastre.
  Pe BlogTAG gasiti usor si rapid concursurile si campaniile care sunt in desfasurare, sfaturi si lucruri utile care sa va ajute in imbunatatirea vizibilitatii blogului dumneavoastra.

  Concurs TargulCartii.ro
  In aceasta perioada este activ concursul sponsorizat de TargulCartii.ro, librarie si anticariat online. Va puteti inscrie cu un articol care sa respecte cateva cerinte, iar echipa de la TargulCartii.ro ofera premiu pentru primul clasat o tableta! Mai multe detalii aici.

  Concurs BlogTAG.ro
  Pana la 1 iulie va puteti inscrie in concursul organizat chiar de BlogTAG.ro pentru promovarea platformei de advertoriale si a comunitatii. Premiile sunt foarte atractive, aflati mai multe aici.

  Campania LibrarieUniversala.ro
  Pana duminica, 1 iunie, LibrarieUniversala.ro ii invita pe toti bloggerii pasionati de literatura si carti sa participe la campania de advertoriale. Primii 10 care se inscriu beneficiaza de sponsorizarea oferita de LibrarieUniversala pentru articolele scrise. Mai multe detalii aici.

  Va astept cu drag sa va alaturati comunitatii de pe BlogTAG.ro si sa participati la concursurile si campaniile noastre!

  Alexandra Margarit

  Echipa BlogTAG.ro
  http://www.blogtag.ro/
  blogtag.ro@gmail.com
  https://www.facebook.com/BlogTag.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *