Advertoriale

STUDIU: Temperaturile ridicate ale verii pot distruge viata de cuplu

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Cuplurile isi pun relatia in pericol vara de vara, fara sa-si dea seama din ce cauza. Caldura de afara poate avea un efect nefast asupra relatiilor de cuplu, este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii americani, care au analizat in detaliu relatiile extraconjugale.

Persoanele care au participat la studiu, recunosc ca sunt mai iritate (75%), mai nervoase (63%) si mai obosite (35%), atunci cand vremea este prea calda. Mai mult decat atat, sunt mai putini dispuse sa aiba relatii sexuale (43%), se demonstreaza printr-un studiu efectuat pe 8.000 de participanti.

Toti acesti factori influenteaza gradul de fericire si de satisfactie conjugala. Numarul certurilor creste, frecventa raporturilor sexuale scade, iar 4 persoane din 10 admit ca dorm separat in perioadele caniculare.

Ce trebuie sa faca cuplurile in sezonul estival?

Avand in vedere ca studiul scoate la iveala cum sunt afectate majoritatea cuplurilor in perioada caniculara, solutiile sunt pe masura, pentru ca lucrurile sa se mentina la un nivel armonios intre indragostiti.

  1. Participarea impreuna la sedinte de masaj prin tehnici de stimulare a intregului organism si de relaxare completa corporala. Pentru a inlatura nervozitatea, oboseala si stresul, masajul erotic de cuplu este solutia ideala pentru ca partenerii sa elimine din start aceste trei lucruri ce le poate narui relatia. Aceasta experienta ii poate apropia mai mult pe cei care par sa nu se mai inteleaga in ultima perioada. Studiile au demonstrat ca nu exista metoda mai eficienta si mai rapida de relaxare decat cea a masajului. In acest sens, cei care doresc sa isi imbunatateasca starea de bine si de a se bucura de placeri inedite, pot beneficia de acel masaj de care au nevoie daca il solicita de aici: https://www.confidential.ro/masaj-erotic-cupluri/ de la oricare dintre maseuzele salonului Confidential.relaxare in cuplu prin masaj erotic la salonul confidential din Bucuresti
  2. O zi intreaga petrecuta in natura. Cu cat va veti petrece mai mult timp in aer liber, cu atat veti fi mai fericiti si mai sanatosi. Atunci cand va plimbati sau desfasurati diverse activitati fizice in mijlocul naturii, corpul vostru se incarca cu vitamina D si elibereaza oxitocine, substante chimice din organism care ofera senzatia de bine. Cu alte cuvinte, o escapada in doi la munte sau la padure poate fi atat romantica, cat si benefica pentru intregul organism.tineri indragostiti la iarba verde in natura
  3. Cina in doi. Starea de nervozitate cauzata de caldura este accentuata si de senzatia de foame, fapt pentru care o cina romantica in doi poate fi cea mai buna solutie. Este indicata alegerea unui local select si elegant, cu meniuri simple si gustoase. Pentru perioada aceasta de vara, este ideala carnea slaba la gratar si salata proaspata de legume, totul alaturi de un pahar sau doua de vin.
  4. O baie cu spuma, inconjurati de lumanari parfumate si muzica preferata poate sa fie cea mai buna metoda de a incheia placut o zi mai dificila.

     

    Asadar, in ciuda faptului ca vara poate sa va strice planurile, important este sa stiti sa va iubiti, sa incercati metodele de relaxare prin masaj, sa mergeti in natura, sa cinati si sa va imbaiti alaturi de partenerul de viata.

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *