De-ale vietii,  Uncategorized

Bio Camp pe-un tărâm mitic!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

De patru ani încoace, Fundația Life Care organizează ”Bio Camp”, o tabără pentru adolescenți în care primează setea de cunoaștere, prietenia și buna dispoziția. Aici, verbele ”a dărui” și ”a primi” sunt exprimate la maxima lor intensitate. Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător (nu degeaba așa se numește și blogul meu) și că forța divină ne scoate în cale oameni deosebiți atunci când nici nu ne așteptăm.
Așadar, anul acesta, ediția cu numărul patru a taberei Bio Camp a fost guvernată, mai mult ca niciodată, de prietenie. La fel ca-n edițiile trecute, eram pregătită să primesc lucruri și informații noi, dar anul acesta a fost peste așteptări. Aveam nevoie să învăț sau să mi se reamintească în cel mai natural și mai sincer mod, că fericirea nu constă în a dormi în hoteluri de 5 stele, nu ține de cât de mare e averea familiei, de cât de realizat ești pe plan sentimental sau profesional… Nicidecum! Fericirea este în zâmbetul cu care îți începi ziua, zâmbet pe care-l împarți celor dragi din jurul tău. Fericirea este starea de bine atunci când cei pe care-i îndrumi îți ascultă și-ți urmează povețele și îți demonstrează că vorbele și sfaturile tale nu au fost inutile. Fericire e atunci când ești înconjurat(ă) de prieteni care te ascultă. Fericire e atunci când cunoști oameni dedicați, cu care ai pasiuni sau idealuri comune. Fericire e atunci când, mână-n mână cu persoana iubită urmați aceeași cale. Fericire e atunci când ai puterea să dăruiești și să primești. Fericire e atunci când, la amurg, același zâmbet cu care ți-ai început ziua, încă este acolo, proaspăt și pozitiv.
Cam despre asta a fost vorba în Bio Camp. Despre fericire. Sigur a avut și Terra Mythica o mare contribuție pentru starea noastră de bine. În curând vă voi arăta și fotografiile realizate în tabără. Până atunci, poate îmi spuneți care-i părerea voastră despre fericire 🙂

Bio Camp 2014
Grupa de Comunicare – Bio Camp 2014
Bio Camp 2014
După cursul lui Andy Szekely
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *