De-ale vietii

Iubire + Toleranță + Prietenie – Violență = Familie

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Happy family - Pristine Cartera Turkus
Happy family – Pristine Cartera Turkus

Asta crede Almira, o elevă de doar 10 ani. Și mai crede că mama ei este un înger. Almira m-a asigurat că nu doar de 8 martie îi spune mamei sale cât de mult o prețuiește, ci și în restul timpului.

Mama, îngerul vieții mele

Mama. Un cuvânt atât de frumos, dar de care mulți copii nu au parte. Mama înseamnă bucurie, iubire și multe alte lucruri frumoase. Mama este cartea de noblețe a unui neam.

Glasul mamei este ca surâsul apei, atât de lin și de calm. Mama este prințesa din basm, pe cât de frumoasă, pe atât de puternică. Un proverb spune că ”Dumnezeu a creat mamele pentru că el nu poate fi pretutindeni.” Mamele unesc în jurul lor familia, fără ea, noțiunea de familie nu ar exista. Orice copil are o mamă, însă unele ”mame” nu își doresc pruncii alături de ele așa că îi lasă în grija bunicilor sau a altor persoane.

Iubire + Toleranță + Prietenie – Violență = Familie

Mama mea este frumoasă ca o floare, calmă ca o mare într-o zi liniștită de vară, iar ochii ei mă cuprind cu privirea domoală ca o adiere fină. Ea înseamnă totul pentru mine. Strălucește ca un cristal și este cea mai bună prietenă a mea. Are întotdeauna sfaturi înțelepte pentru mine. Toți cei din familia mea o iubesc. Are povețe pentru fiecare și ni le împărtășește cu multă dragoste și înțelegere.

Mama este o persoană importantă pentru orice copil, nu este doar un membru important al familiei. Este un adevărat prieten pe care nu îl poți uita indiferent de situație, ci îți rămâne pentru totdeauna în inimă. Fiecare copil își vede mama ca pe un super-erou pentru că ea are curajul de a trece prin multe pentru noi.

Mama este cea care mi-a dat viață și trebuie și vreau să o respect până la moarte și dincolo de ea. Afecțiunea pe care ne-o purtăm reciproc este neprețuită.

Iubește-ți întotdeauna mama, pentru că ea va fi singura care te va îndruma corespunzător în viață!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *