De-ale vietii

Talentul și ambiția merită susținute!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

Nu este un secret pentru nimeni că performanța se obține cu multă muncă, sacrificii, talent dobândit și/sau cultivat. Când îți iei avânt și te lansezi într-o activitate sportivă, dacă vrei să ajungi la un nivel superior trebuie să te înarmezi cu răbdare, perseverență, ambiție și optimism sperând ca, la un moment dat, când va fi necesar, cineva binevoitor va veghea asupra ta.

trupa de majorete Jumpers
trupa de majorete Jumpers – Ploiești

Hai să nu mai lungesc vorba și să vă spun care-i scopul acestor rânduri: în Ploiești, mai exact la Palatul Copiilor, în urmă cu ceva vreme a luat naștere o frumoasă trupă de majorete. Și-au spus ”Jumpers” și au început să sară din competiție în competiție până când, în urmă cu 10 zile, au ajuns să obțină locul I la Campionatul Național de Majorete Cheeerleading de la Cluj. Acest loc binemeritat le dă posibilitatea să participe la Campionatele Europene de Majorete Cheerleading de la Bonn – Germania, din data de 28-29 iunie 2014. Din păcate, din punct de vedere financiar, nu toate fetele care fac parte din trupa Jumpers își permit o deplasare în Germania. Fetele au ajuns până aici și este nedrept să nu-și urmeze și în continuare calea glorioasă pe care-au apucat. Deși trupa este parte activă din cadrul Palatului Copiilor Ploiești, autoritățile locale nu-s mari amatoare de sponsorizări. Ca să îndeplinească visul fetelor, doamna profesor Maria Anghel încearcă să obțină un ajutor financiar pentru echipa pe care o coordonează. Atașez memoriul dumneaei în speranța că-l va lua în seamă cineva dispus să întindă o mână de ajutor unor copii extrem de talentați care merită să-și ducă visul mai departe.
trupa de majorete Jumpers
trupa de majorete Jumpers din Ploiesti

Memoriu de activitate – Trupa JUMPERS

Trupa de majorete cheerleading – JUMPERS de la Palatul Copiilor Ploiești/Prahova – România
a luat ființă în anul 2001 ca urmare a participării la numeroase concursuri de gimnastică aerobică și dans modern. Trupa a fost premiată cu locul I în numeroase orașe din România (București, Craiova, Vaslui, Tg. Jiu, Giurgiu, Oltenița, Buzău, Bârlad, Botoșani, Brăila, Târgoviște, Cluj, Focșani, Bușteni, etc.) De asemenea, a participat la numerose spectacole organizate de primăria Municipiului PLOIEȘTI sau Inspectoratul Școlar Județean.

Dat fiind faptul că genurile de concurs organizate în țară au avut ca tematică majoretele și pentru că fetele sunt și bune gimnaste, ne-am decis să participăm la toate concursurile de majorete cheerleading organizate pe teritoriul României, astfel că rezultatele nu au întârziat să apară.

În anul 2014, în urma participării la Concursul Național de Majorete Cheeerleading – Cluj, fetele de la trupa Jumpers, au realizat un salt semnificativ, căci au ”sărit “ de pe locul 4 – anul trecut /2013 la același campionat național desfășurat la Brașov, anul acesta clasându-se pe locul I. Această calificare ne dă dreptul de a participa la Campionatele Europene de Majorete Cheerleading de la Bonn – Germania din data de 28-29 iunie 2014.

Echipa majoretelor este formată din 18 eleve cu vârste cuprinse între 12-17 ani. Majoritatea dintre ele au o situație materială precară: fie părinții sunt despărțiți, fie șomeri, fie pensionați pe caz de boală sau au salarii foarte mici și nu își permit să cedeze din bani pentru ca fetele să poată participa la acest concurs.

Taxele de participare la Campionat, transportul și cazarea au costuri foarte mari pentru bugetul fiecăruia, fapt care ne îngreunează prezența la acest foarte important concurs pe plan european, specific Majoretelor Cheerleading.

Trupa de Majorete Jumpers își dorește să participe și să reprezinte cu succes România la acest Campionat European de la Bonn – Germania din data de 28-29.2014, drept pentru care vă rugăm să ne sprijiniți cu o sponsorizare necesară pentru transport și cazare.

Vă mulțumim.

Echipa de Majorete JUMPERS – PLOIESTI
Coordonator prof. Maria Anghel

Pentru documentația necesară sponsorizării puteți lua legătura cu doamna profesor Maria Anghel la numărul de telefon 0727846107 și la adresa de e-mail prof_mariaanghel@yahoo.com

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *