De-ale vietii

Vino în tabăra Bio Camp 2014!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

De doi ani încoace am deosebita plăcere de a fi alături de cei mai frumoși și mai buni copii, de cei mai serioși și joviali colegi voluntari și de cei mai implicați și sufletiști organizatori. Toate aceste lucruri frumoase se întâmplă cu un scop: acela de a învăța să ne respectăm, să zâmbim, să iubim, să comunicăm, să ne cunoaștem pe noi și între noi, să primim informații și sentimente deosebite și, la rândul nostru, să le dăruim cu drag mai departe. Minunile de care vă vorbesc se întâmplă în Bio Camp, o tabără pentru copii talentați și frumoși, gândită, plămădită și oferită nouă și lor, celor mai tineri dintre noi, de către Fundația Life Care. Împreună cu Andrei și Nosy – toți trei parteneri în viața de zi cu zi – am redescoperit plăcerea de a lucra cu cei mici, importanța comunicării și a cunoașterii de sine, ne-am bucurat enorm că am reușit să le împărtășim tuturor, cu mic, cu mare, cât de importantă este nu doar comunicarea și prietenia interumană ci și cea dintre dintre om și animal. Am fost și vom rămâne o frumoasă echipă și abia așteptăm să ne vedem sau revedem în luna iunie, când va avea loc următoarea Tabără Bio Camp.

Concret, ce este Bio Camp:
În perioada 22-28 iunie 2014 are loc cea de a patra ediție a taberei BIO Camp pentru adolescenții cu potențial din România, cu vârste între 12-18 ani.Timp de o săptămâna, tinerii vor învăța lucruri noi, diferite de cele predate în programa școlară, vor vizita obiective turistice și se vor distra, pentru că programul taberei cuprinde și îmbină armonios învațatul, stilul de viață sănătos și distracția:
– ateliere educaționale (în grupe de comunicare, matematicaă biologie-fizică, arte, muzică și sport);

– cursuri pentru dezvoltare personala, comunicare, un stil de viață sănătos etc.;

– mișcare și jocuri distractive;

– vizite la obiective turistice atractive și încărcate de istorie;

– petreceri, karaoke, foc de tabara, bălăceală la piscină, jocuri de echipă, acces la toate facilitățile locației;

– alte surprize;

Toate cursurile sunt susținute de specialiști în domeniu.
Locația aleasă este una potrivită pentru o tabară de neuitat. Complexul Terramythica, aflat în Ighiu (lângă Alba Iulia), se întinde pe o suprafață de 5000 de mp și îmbină într-un mod armonios frumusețile naturii transilvănene. Înconjurat de dealuri și coline, este locul perfect pentru o săptămână activă și distractivă: teren cu nocturnă pentru baschet, volei, badminton, tenis cu piciorul, masă de ping-pong, iaz cu bărcuțe, tir cu arcul, piscină, masa de fotbal, jocuri de masă, leagăne, foișoare, terase.

Pentru detalii privind înscrierea în tabără aveți la dispoziție adresa de e-mail contact@fundatialifecare.ro și numărul de telefon 0726847470.
De asemenea, urmăriți și pagina de facebook a Fundației Life Care

life care

comunicare

vizite

Ciprian si Nosy

andrei in postura de profesor

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *