Advertoriale

Sănătatea din natură

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 6 minute.

Puterea-PlantelorIarna ne bate la uşă. Iar noi îi deschidem cu zâmbetul pe buze căci nu vine singură: ne aduce fulgi pufoşi, derdeluş lin, cer sticlos, ger mânios, sărbători cu aromă de vin şi cozonac, colinde blajine şi cadouri fine! O poftim pe iarnă în casă, cu tot alaiul ei de oaspeţi care se vor perinda pe la noi vreo trei luni de zile. Dar doamna iarnă nu vine doar cu neamurile bune. Din când în când, încearcă să ne strecoare în casă şi câte-un neam mai prost: o gripă, un guturai sau o anemie. Uite de aceea e bine să ai un străjer, să pună picioru-n prag şi să scoată la înaintare scutul bunei imunităţi, cel care ţine la distanţă neamurile proaste ale iernii. Eu mi-am ales scutul: Puterea Plantelor. Crezi că protectorul meu este firav? Nici vorbă! Acum ceva vreme, cele mai sănătoase plante din lume, şi-au dat mâna şi-au adoptat motto-ul „Să previi este mai bine şi mai simplu decât să vindeci!” Apoi au invitat lângă ele şi niscai seminţe şi cereale de soi, fructe celebre, toate trecute prin filtrul producătorilor români sau al distribuitorilor autorizaţi, aducând un punct în plus fitoterapiei şi nouă, celor care vrem să fim frumoşi şi sănătoşi. Ce să mai lungim vorba: a venit vremea pentru ”vitaminizarea” organismului. Pentru că sunt adepta cumpărăturilor on line am ales ca și suplimentele alimentare sau produsele cosmetice să le comand tot în acest mod. În căutările mele m-am oprit asupra magazinului naturist online, Puterea Plantelor. Mi-am pus pe umăr desaga virtuală, m-am așezat comod în șaua laptopului și-am purces la târgul sănătății care mi se desfășura în fața ochilor. Când știi ce să cauți, totul este mai ușor. În partea din stânga a paginii site-ului sunt enumerate o serie de categorii dar și afecțiuni care te ghidează în alegerea produselor dorite. Pentru ca iarna să nu mă ia pe nepregătite, am ales siropul ProImmunity, B Complex Vitamine Fares și ulei de avocado. Să le luăm pe rând căci povestea lor merită derulată de-a fir a păr, că poate-ți vor fi de folos și ție, nu se știe niciodată.

Cavalerul ProImmunity

Cu surle și trâmbițe este anunțat în arenă Cavalerul Sirop ProImmunity. Nu, nu este singur. Îl flanchează cu scuturile lor puternice slujitorii și prietenii lui: Propolis, Echinaceea, Vitamina C, Zincul organic, extractul de soc. Direct de pe tărâmul lui Fiterman, în armura sa de 150 ml, ProImmunity, cu complexul său de 6 ingrediente naturale, are importantul rol de a stimula capacitatea de apărare a organismului, făcându-l rezistent la infecții, ameliorând simptomele răcelii, prevenind sau scurtând perioada de răceală și gripă și reducând timpul de recuperare după infecțiile respiratorii și ORL.

puterea plantelor pro i

Alături de ProImmunity, își pregătesc armele B Complex Vitamine, trimise de regele Fares. Sunt 60 de capsule la număr care luptă extrem de eficient împotriva stresului și a oboselii. Buna funcționare a sistemului imunitar este influențată în mod pozitiv de administrarea B Complex Fares. De la Puterea Plantelor citire, cele 60 de capsule se recomandă cam așa:
”Deși fiecare dintre noi, vitaminele B avem rolul nostru unic din punct de vedere biologic și proprietățile noastre specifice, totuși, ca grup, avem multe în comun, tocmai de aceea deseori suntem considerate o singură entitate. Mai mult chiar, noi, vitaminele B, acționăm împreună și multe dintre noi suntem întâlnite în aceleași plante sau alimente. Avem rol de coenzime în aproape orice parte a organismului. Suntem esențiale în menținerea sănătății sistemului nervos, a pielii, părului, ochilor, ficatului și a cavității bucale, precum și pentru păstrarea unui bun tonus muscular în tractul gastrointestinal. Noi dăm energia necesară metabolismului glucidelor, grăsimilor și proteinelor și contribuim la funcționalitatea sistemului imunitar.
Drojdia de bere ( Saccharomyces cerevisiae) este foarte bogată în complexul vitaminic B, întrecând, sub acest aspect, orice alt produs natural. Conține 17 vitamine diferite: B complex (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12), A, C, E, D, K, PP, H, conține 16 aminoacizi esențiali, indispensabili vieții, 14 săruri minerale și oligoelemente: în special fosfor, magneziu, potasiu, calciu, fier, mangan, crom, seleniu. Este un puternic remineralizant, regenerator al țesuturilor, stimulează sistemul imunitar, ajută la buna funcționare a țesutului nervos (prin conținutul bogat în vitamine de grup B), asigură sănatatea pielii și părului.
Germenii de grâu sunt o sursă de vitamine din grupul B, A, C, E, PP. Conțin carbohidrați complecși, fibre, fier, calciu, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, zinc. Sunt recomandați în special în caz de surmenaj, în anemii, stări depresive, convalescență, graviditate și lactație.
Orzul verde conține toți nutrienții și toate oligoelementele în proporții fiziologice: vitaminele din grupul B (B1, B2, B5, B6, B12), acid nicotinic, vitamina E, vitamina C și o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, cupru, bioflavonoide, polizaharide, polipeptide și clorofilă.
Această compoziție biochimică a plantei verzi îi conferă un efect curativ remarcabil mai ales prin acțiunea de încetinire a proceselor de îmbătrânire celulară.
Complexul de Vitamine B Naturale are următoarele efecte:
– vitaminizant, antianemic, antirahitic
– neuroprotectoar (protectoar ale sistemului nervos)
– tonic muscular și cardiac
– intensifică arderea grăsimilor
– stimulent al glandelor endocrine
– remineralizant
– imunostimulent
– antitoxic.

puterea plantelor b

B Complex Vitamine Naturale – Fares are următoarele recomandări:
– tulburări de creștere și dezvoltare ale copiilor și adolescenților
– disfuncții nervoase și neuromusculare (stres, oboseală, surmenaj, astenie, neurastenie, nevroze, scăderea performanțelor intelectuale)
– dereglări metabolice (carențe vitamino-minerale, obezitate, hiperglicemie, hipercolesterolemie)
– tulburări hormonale (diabet, hipotiroidie, tulburări ale ciclului menstrual caracterizate prin întârzieri și flux slab)
– afecțiuni cardiovasculare (ateroscleroză, hipertensiune, cardiopatie ischemică, edeme)
– boli digestive (gastrite, ulcer gastric, entrocolite, constipații, dischinezii biliare, hepatite, ciroza)
– intoxicații de orice natură
– alopecie (căderea părului), încărunțirea părului
– unghii friabile.

Contraindicații:
– nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
– femeile însărcinate și mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.”

Iarna nu trebuie doar să ne ferim de răceală. Pielea are și ea nevoie de îngrijire și hidratare. Pentru pielea mea delicată am ales uleiul de Avocado Bio crud (100 ml), de la Mayam, un excelent ulei antiage care redă elasticitatea și confortul pielii. Și tenul și părul se pot bucura de beneficiile acestui ulei prețios, fiind regenerant și fortifiant capilar. Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului și nu din sâmbure, care conține foarte multe grăsimi. Dacă nu știai, afli acum că uleiul de avocado este protector, calmant, emolient, dedurizant, regenerant, restructurant, întârzie îmbătrânirea cutanată, antioxidant, antiradicalar, ușor cicatrizant, hidratareaza și înmoaie pielea, atenuează reacțiile inflamatorii și pruritul, reglează permeabilitatea celulară, hrănitor și regenerant capilar. În cosmetică, uleiul de Avocado este recomandat pentru: tenul matur, ridat, devitalizat, tenul uscat, pielea descuamată, îngrijirea gâtului și decolteului, pielea sensibilă, fragilă, îngrijirea zonei ochilor, tratarea inflamațiilor cutanate, cicatricilor și micilor imperfecțiuni ale pielii, vergeturilor.

puterea plantelor avocado

Sănătoasă și cu o piele frumoasă, într-o iarnă geroasă, mă simt generoasă și-ți fac cunoscută și ție Puterea Plantelor și-a sa pagină minunată!

puterea plantelor fb

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *