Ratiune si... simtire

You`re my obsession

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 6 minute.

masaj_erotic_logoDupă experiența Double Wild, cu Erica și Sonya, am înțeles că până atunci habar nu avusesem ce înseamnă erotism. Cu siguranță eram pricepută în a stârni imaginația bărbaților dar, Doamne, cum se mișcau femeile acelea… gândindu-mă la mine, mă vedeam ca o păpușă din lemn sau din paie, îmi era totuna, stângace în mișcări, pregătindu-mă să mă duc la Vrăjitorul din Oz să mă înzestreze cu senzualitate. Avusesem un blocaj iar tipele astea extrem de dezghețate mi-au desfundat toate meridianele energetice. Păreau desprinse din altă poveste, una cu amazoane care te fierbeau în suc propriu și te pălmuiau (și-o făceau atât de dulce) dacă îndrăzneai să te îndoiești de erotismul lor. Dar nu aveai cum să faci asta. Nu puteai nici să te îndoiești de ele și nici să nu le calci pe urme. De la experiența asta aveau să treacă săptămâni bune, timp în care scânteile din relația mea se aprindeau la tot pasul. Cele mai picante gânduri se nășteau pe sub masa din restaurantul preferat și ajungeam de cele mai multe ori să renunțăm la desert, ca să-l luăm 5 minute mai târziu când ajungeam în așternuturi. Nu-mi închipuiam mod mai bun de a-ți încărca bateriile după o zi chinuitoare la birou. Și asta doar datorită VIP Obsession. ”You are my obsession…” îmi șoptea Andrei cufundându-se (nu doar) în florile de cireș de pe spatele meu, în timp ce mâinile lui îmi fixau șoldurile.

”Pentru a-și trăi sexualitatea, fiecare trebuie să-și conștientizeze condiția umană, să-și recunoască forța, fragilitatea, emoțiile, slăbiciunile, lipsurile și bogățiile. Întâlnirea cu celălalt convoacă simultan alteritatea și identitatea. Este o confruntare cu limitele corpului și cu cele ale sentimentelor, regăsiri uimitoare ale sinelui, un sine care se reflectă în chipul celuilalt, ascunzându-se totodată.” (Michela Marzano)

Dezvoltasem o nouă dorință. De fapt, ea fusese acolo mai tot timpul, dar acum, după experiența trăită, dorința a început să-mi dea coate și să-mi sfredelească mintea. Doream să-mi surprind partenerul cu un masaj demențial, din care să iasă amețit, mulțumit, relaxat, fericit. Doream să fie perfect și acum aflasem de unde pot să învăț cum se face. Puteam să mă uit la zeci de filmulețe pe internet, experiența pe propria piele era cea mai potrivită. Așa că, într-o după amiază, înainte să plec de la birou, am pus mâna pe telefon și am format 0755141868. Era numărul de la salonul de masaj erotic VIP Obsession. Mi-a răspuns o voce de pe alt tărâm, caldă, deloc perversă, ci fermă, hotărâtă, sigură pe ea. Pentru câteva secunde, cuvintele nu au vrut să iasă nici rugate. Vocea de la celălalt capăt al firul mă hipnotizase. Până la urmă, mi-am spus doleanţele şi, cu amabilitatea „vocii” din acel fairy tale pe care credeam că-l trăiesc, am obţinut o vizită la VIP Obsession, mai exact, urma să mă întânesc cu una dintre domnişoarele care lucrau acolo. Nu are rost să vă mai povestesc că am stat ore întregi în faţa şifonierului, probând şi schimbând haine, neştiind ce să pun pe mine. „De parcă ar conta foarte mult. Oricum, la un moment dat, tot pe podea vor ajunge…” mă îmbărbătam în timp ce îmbrăcam o rochiţă albă de Lolita, preferata mea.

Untitled

Andrei nu ajunsese acasă. I-am spus că-mi voi petrece după amiaza împreună cu o prietenă. Aveam să-i spun adevărul mai înspre seară, într-un context detaşat, intim, la limita dintre raţional şi instinctual.

Am ajuns la salonul de masaj curioasă nevoie mare, să aflu pe mânile cui voi încăpea. Trebuie să ştiţi că salonul de masaj despre care vă vorbesc este foarte renumit în capitală, serviciile sale fiind puse la dispoziția clientului 24 de ore din 24, 7 zile din 7, atât în incinta salonului cât și într-o cameră de hotel sau la domiciliul clientului. Mi-ar fi plăcut să se ocupe de mine un ”fluture din est”, o japoneză cu mâini angelice, trup de gheișă misterioasă, atitudine pasională, specializată în tantra. Dar am ajuns să o cunosc pe Ana. Ana era de o frumusețe naturală și de-o delicatețe cum rar mi-a fost dat să văd. Chipul pe care l-am bănuit a fi divin, la început a fost acoperit de o mască venețiană. ”Misterioasă femeie!” mi-am zis în timp ce o urmăream cum se apropie de mine să-mi ofere o ”tortură” plăcută. ”Bună! Eu sunt Ana și am înțeles că v-ați ales pachetul The Dolce VIP Obsession. O să vă rog să intrați în camera de baie, să faceți un duș cald în timp ce eu pregătesc muzica. Trebuie să aveți încredere în tot ceea ce vă spun și în tot ceea ce vă voi face în următoarele 60 de minute.”

venetian-party-08

M-am resemnat cuminte, că până și eu m-am mirat de docilitatea mea. Îmi plăcea femeia asta frumoasă și dintr-o bucată. Simțeam că puteam să comunic deschis cu ea, nu doar să mă las răsfățată și să… ”fur meserie”. În cinci minute eram înapoi în camera prin care acum pătrundea doar vag lumina soarelui arzător de august. În surdină, muzica de relaxare îți gonea din minte toate gândurile rele iar mirosul de lemn de santal care plutea în încăpere îți inunda sinusurile și te ajuta să te lepezi de orice neliniște. Ana mi-a făcut semn să mă întind pe o canapea extrem de comodă. Încă mai purta acea mască venețiană care-i încadra chipul lăsând la vedere doar o parte din pielea albă ca laptele și ochii-i hipnotizanți. Îmi alesesem pachetul The Dolce VIP Obsession, despre care citisem că este un moment inedit de relaxare intimă, o călătorie în lumea simțurilor nebune, un amestec fin de neliniște, atingeri gingașe, plăcere în stare pură, atingeri luxuriante pe întregul trup, neîncetat, atmosferă amețitoare, muzică perfectă, miros îmbietor, și o prezență excepțională a maseuzei. Și da, am avut parte de toate astea. Spre deosebire de orice alt masaj erotic, The Dolce VIP Obsession a fost conceput pentru a atrage doritorii într-un univers irezistibil, plin de fericire, îmbătător prin arome, proaspăt prin emoții și eliberat de orice gând. Am comunicat perfect cu Ana care m-a sfătuit, folosindu-se de-un citat din Osho, ca niciodată să nu-mi înfrânez senzualitatea și, mai ales să nu o condamn: „Nu condamnaţi senzualitatea! Ea a fost condamnată în întreaga lume, şi din cauza acestei condamnări energia care poate înflori în senzualitate se transformă în perversiune, gelozie, furie, ură; ea generează o existenţă aridă, lipsită de orice savoare. Senzualitatea este una dintre binecuvântările omenirii. Este sensibilitatea voastră, este conştiinţa voastră. Este conştiinţa voastră filtrată prin corp.”

După 60-70 de minute am plecat înspre casă mai bogată, experențial și senzorial, mai relaxată și mai încrezătoare în propriul șarm. Avusesem parte de-un masaj erotic de neuitat.

vip

„Abia aștept ca, mai pe seară, să reiterez experiența trăită dar, de data aceasta, eu voi lua locul Anei și-mi voi exersa tehnicile de relaxare pe Andrei. Deși, mă tem că acest salon de masaj crează dependență, ceea ce însemnă că, într-un viitor apropiat, ne vom lua de mânuță și vom încerca și-un alt pachet.”

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *