Despre caini si preocuparile lor de zi cu zi

DIY: Tu unde-i păstrezi recompensele?

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Inspired by Druette

????????????????????????Fie că suntem talentați, fie că ne place să meșterim cât e ziua de lungă chestioare interesante, conceptul de ”handmade” sau ”do it yourself” se răspândește ca vântul și ca gândul în toată lumea. De la mobilier din europaleți și haine din petice până la accesorii și ornamente inovatoare, lucrușoarele unicat sunt preferatele multora dintre noi. Recunosc că mă număr printre cei care pun mare preț pe unicitate. Iar acum, în prag de Crăciun, am ales să-i fac o surpriză cățelușei mele și să-ți dau și ție o idee de cadou: borcănel pentru recompense (crochete, biscuiți, etc.). Ai nevoie de circa 30 de minute, răbdare, puțină îndemânare și de următoarele lucruri: un borcan (de preferință cu capac cu filet), sfoară, foarfece, o coală de hârtie mai groasă, o bucată de piele sau de fetru (eu am folosit piele) creion și pix, lipici, opțional: o bucată de panglică cu motive de Crăciun.

????????????????????????

Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a realiza cadoul perfect pentru câinele tău:

  1. Pe coala de hârtie trasează modelele pe care vrei să le lipești pe borcan. Eu am ales un os, o inimioară și silueta unui câine, iar pentru a decora capacul, o lăbuță. Găsești pe internet multe astfel de forme vectoriale.  ????????????????????????
  2. Decupează formele și trasează conturul acestora pe bucata de piele sau fetru creând astfel aplicațiile pentru borcan. Ai grijă când decupezi pielea sau fetrul pentru că ambele sunt materiale tari. tu unde-i păstrezi recompensele
  3. Ia borcanul și, înspre baza acestuia, aplică lipici din loc în loc. Apoi înfășoară bine câteva rânduri de sfoară pentru a realiza un aspect vintage.????????????????????????????????????????????????
  4. Lipește cu grijă modele, presându-le bine de fiecare dată. ????????????????????????tu unde-i păstrezi recompensele
  5. Ocupă-te și de capac și lipește-i modelul ales dar și banda decorativă. ????????????????????????
  6. Borcanul tău va fi gata cât ai spune ”Crăciun fericit!” iar câinele tău va privi cu interes noul loc în care stau recompensele sale delicioase. tu unde-i păstrezi recompensele

tu unde-i păstrezi recompensele

tu unde-i păstrezi recompensele

 

*foto: Andrei Anghel

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *