Advertoriale

Perla Carpaților

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

logo_turo_dark_240Copil fiind, am preferat mai mult muntele decât marea. Un pic mai târziu, în perioada adolescenței, am constatat că preferințele nu mi s-au schimbat. Muntele a rămas și va rămâne pentru totdeauna marea mea dragoste. Iar Sinaia, una dintre stațiunile montane preferate. Fie că plec înspre Piatra Arsă, Vârful cu Dor, Poiana Stânii (Stâna Regală), Cota 2000, Sinaia mă primește cu brațele deschise. Știe că o iubesc și că o respect iar când vine vorba să o recomand cuiva, chit că e roman sau e străin, o fac cu mare drag.

Situată în județul Prahova, la aproximativ 60 de km nord-vest de orașul Ploiești, amplasată în zona muntoasă pe valea râului Prahova, stațiunea turistică și balneo-climaterică Sinaia își încântă oaspeții cu diversitatea și ospitalitatea locurilor. De regulă, cei care o vizitează în calitate de turiști mai neexperimentați se delectează vitizând principalele repere turistice: Castelul Peleș, Pelișorul, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul Sinaia, Casa memorial ”George Enescu”, etc. Cât privește locurile de cazare, acestea se regăsesc din plin în această stațiune. Nu este niciun fel de problemă în a găsi și a face o rezervare la un hotel in Sinaia. Tuturor celor care nu se aventurează pe creste și nu aleg să se cazeze la cortul din dotare, le recomand Turo.ro, unde pot rezerva online camera la cele mai aspectuoase hoteluri din Sinaia. Este simplu ca bună ziua!

Hotel Sinaia! Rezervări online camere la hoteluri în Sinaia. Detalii, tarife, disponibilitate actualizare zilnic. Tarife mai mici decât la recepția hotelului. Plata direct la recepția hotelurilor din Sinaia, cu confirmare pe loc. Rezervări online în 2 minute!”

Am aruncat și eu un ochi pe site, atunci când l-am descoperit, ca să știu dacă îl pot recomanda cu încredere prietenilor. Am descoperit hoteluri pentru toate gusturile cu prețuri pentru toate buzunarele, cu camera mai simple sau mai cochete care pot fi rezervate cât ai bate din… două click-uri.

turo

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *