De-ale vietii

La final…

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Nu-mi vine să cred că au trecut cele două luni de concurs. Nu vreau să mă întind prea mult, vreau să fiu scurtă și cât se poate de la obiect, așa că, voi aprecia punctat tot ce s-a întâmplat pe parcursul Superblog 2012:
1. probele au fost unele mai interesante decât altele, deși anul trecut mi s-au părut ceva mai grele. Dar, cu toate acestea, nu mi-au lipsit foarte mult probele tehnice.
2. am savurat, la propriu, probele de la Nemira (care, culmea, este și editura mea preferată), Toyota și Real. Tocmai de aceea, vreau să le mulțumesc doamnelor Evelina Cățoi, Ana Maria Toma și Mirela Surghie și să le ofer prin intermediul vostru, un aranjament floral.

3. despre organizare ce pot să mai spun? Claudia, Albert… sunteți două persoane deosebite pentru care am toată admirația, iar în mine veți găsi mereu o prietenă necondiționată.
4. colegii de anul acesta (căci, deși suntem într-o competiție, Superblog ne transformă în colegi superblogeri) au fost buni și demni de admirație. Însă nu mi-au plăcut anumite gâlceve de pe grupul Superblog (Facebook). Dar nu are rost să comentăm, nu judec pe nimeni, mai ales că fiecare are dreptul de a se exprima liber și neîngrădit.
5. nu mi-a displăcut niciun juriu pentru că, deși am fost dezamăgită pentru că am primit și note mai mici care, la un moment dat, m-au aruncat în spatele locului 13 (prietenii știu de ce menționez respectiva poziție), consider că fiecare notează după bunul plac, fie prin comparație cu celelalte articole de top, fie din considerente obiective/subiective.

Vă doresc mult succes în organizarea Superblog 2013 la care, în mod sigur, voi lua parte! Să auzim numai de bine!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *