De-ale vietii

CONCURS! Vrei să câștigi această mandală?

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Inițial scrisesem ”Vrei să câștigi o mandală?” dar apoi mi-am dat seama că nu este ”o mandală”, este ”mandala”. Unică și deosebită. În plus, poate fi a ta! Ce ai de făcut? În primul rând trebuie să-ți spun că nu sunt adepta concursurilor like&share. Dacă vrei să dai like paginii de facebook https://www.facebook.com/mihaelaistrateblog/  o vei face pentru că-ți place ce citești pe blogul meu, sau pur și simplu pentru că-ți place vreo postare anume (poză, melodie, status sau orice altceva îți atrage atenția). Așadar, like&share nu e o condiție ca să câștigi mandala.

Te-așteaptă o provocare, asta e clar, pentru că nu pot să ți-o ofer atât de ușor. Este mandala în care cel care-a lucrat-o a pus pasiune și un strop de imaginație. Așa că, asta aștept și de la tine: un strop (sau chiar mai mulți) de imaginație. Iată, concret, ce ai de făcut:

A. Alege-ți una dintre următoarele trei provocări:
  1. Ești un melc de curse profesionist. Descrie-ți viața în 250 de cuvinte.
  2. Fă-ți singur(ă) un compliment, dar să fie unul lung și exagerat.
  3. Scrie monologul unei cereale care plutește într-un castron cu lapte.
B. Pune-ți imaginația la contribuție și făurește, pe baza provocării alese, un text super creativ de 250-300 de cuvinte.
C. Trimite-mi textul (.doc) până pe 5 noiembrie, ora 00:00, pe adresa de e-mail contact@mihaelaistrate.com

Nu eu voi fi cea care-ți va lua la puricat creația, ci Andra Istrate . Da, soră-mea, care nu va juriza în calitate de soră, ci în calitate de profesionist pentru care originalitatea și creativitatea sunt cuvinte de ordine. Se vor puncta corectitudinea gramaticală, originalitatea, creativitatea și umorul.

Cele mai faine trei texte vor fi publicate pe acest blog. Dintre acestea, unul va câștiga și mandala pe care o poți admira în fotografia alăturată dar și în clipul video publicat pe pagina de facebook a blogului.

Mandala realizata pe suport din lemn, vopsit cu tempera. (60*40 cm)
Mandala realizata pe suport din lemn, vopsit cu tempera. (60*40 cm)

Când voi anunța câștigătorul/câștigătoarea? Într-o zi cu mult noroc, pe 13 noiembrie (care se întâmplă să fie și ziua mea de naștere – deci va fi cu noroc, parol).

Hai că te las că ai de scris și nu vreau să te țin din treabă! Spor șiiiii mult succes!

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *