Advertoriale

Cucerite de gadget-uri!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

logo qmEra o femeie cochetă. Chiar și atunci când cobora să ducă gunoiul sau să-și cumpere pâine se machia și se aranja de ziceai că-i scoasă din cutie. Nu concepea viața fără un strop de ruj pe buze, unghii impecabile, ochi umbriți de fard și gene curbate sub atingerea rimelului. Așa era și în ziua când am cunoscut-o. Foarte aranjată, cu părul prins în coc, o bluză din mătase neagră pe sub elegantul costum crem, pantofi cu toc înalt, dar comod, poșetă asortată cu aceștia… Ieșise – după cum aveam să aflu câteva minute mai târziu – să-și savureze în liniște cele 60 de minute de pauză. Lucra într-o corporație din apropierea parcului în care, în fiecare zi, ieșeam la alergat. O zărisem de departe, cum venea unduindu-și șoldurile perfecte, cu intenția de a se așeza fix pe banca pe care, de obicei, mă odihneam eu preț de câteva minute. Într-adevăr, pe acea bancă s-a așezat și, până când am sosit eu în dreptul ei, eleganta femeie își scosese gadget-ul din dotare și citea cu interes… D-zeu știe ce carte bratara nikemotivațională. Gâfâind, căci după cum îmi arăta brățara Nike Fuel Band Black Ice (Size S) făcusem ceva mișcare, am întrebat-o dacă mă pot așeza lângă ea, pe bancă. M-a privit mirată pe sub sprâncene și mi-a făcut semn că mă pot așeza. În timp ce mă energizam cu puțină apă cu lămâie, am surprins-o cum trăgea cu coada ochiului la brățara mea. E drept că nici gadget-ul ei nu mă lăsa rece și eram tare curioasă să știu ce este, căci nu-mi dădeam seama dacă-i telefon sau tabletă. Tot holbându-ne una la gadget-ul celeilalte am ajuns să închegăm prima noastră conversație. Așa am aflat că o cheamă Stela, este Project Manager la firma de peste drum de parc și vine aici în fiecare pauză ca să poată să lectureze în liniște de pe Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader. Mă uitam fascinată la cât de cool este acest e-book, chiar așa mini cum este și cât de bine i se potrivește unei tipe fashion precum era Stela.

Pyrus

Mi-a povestit că este la curent cu cele mai noi accesorii care o pot ajuta fie în meseria ei fie în hobby-urile sale. Pyrus-ul era ideal pentru pasiunea sa de a citi, putându-l lua peste tot. Display-ul acestuia este de 4.3″, cu tehnologie Flicker-free, cu o rezolție de 600 x 800 pixeli, textul putând fi citit chiar și la lumină solară, în aer liber. Acumulatorul de ultimă generație are o durată de utilizare de una până la două săptămâni. Ce o încânta foarte mult la Pyrus era greutatea sa redusă la 111 grame, și dimensiunile de 85 mm x 128 mm x 9 mm. Orice poșetă sau rucsac și-ar fi luat la ea, pentru orice outfit ar fi optat, în orice împrejurare s-ar fi aflat, alături de telefonul mobil și trusa de machiaj, se afla și e-book-ul său drag. Cu toate bratara nikeacestea, se uita fascinată la brățara mea Nike Fuel Band Black Ice și, pentru că nu știa cum mă ajută aceasta în procesul de menținere a siluetei, m-am grăbit să-i explic dar și să-i arăt un filmuleț explicit. ”Nike Fuel Band îmi măsoară toate mișcările corpului, mă conectează la o comunitate de oameni care sunt atenți cu sănătatea și look-ul lor, îmi propune o țintă zilnică pe care mă și ajută să o ating în cel mai echilibrat și sportiv mod posibil. Mă motivează, primesc feed-back și mă bucur de un accesoriu care mi-a și pus deja o etichetă cu care mă mândresc: smart&fit!”

Pentru că pauza ei era spre sfârșite și trebuia să plece, am decis să ne mai întâlnim și altădată așa că, am făcut schimb de datele de contact. Zilele, lunile au trecut iar acum suntem bune prietene, vorbim despre cărți, nutriție, sport și, mai ales, despre gadget-urile must have pe care ni le achiziționăm de pe quickmobile.ro. Aceste gadget-uri care ne-au oferit un nou lifestyle, un nou stil de viață!

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *