Advertoriale

Frumos înseamnă natural

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 5 minute.

1380387_536028813140686_1325555349_n

Se făcea că mă aflam pe insula Ischia. Era vară iar atmosfera de aici era înăbușitoare și, totodată, uscată. Probabil urma să vină o furtună dar, până atunci, aburul care ieșea din pământ ne sufoca la propriu. Nu aveam ce face și mă plimbam prin Ischia Porto, admirând tarabele cu mătăsuri, giuvaericale și loțiuni pentru înfrumusețare. La un moment dat, am simțit o mână caldă și fină atingându-mi spatele dezgolit. M-am întors curioasă. O femeie cu fața acoperită de-un văl străveziu, mă privea cu blândețe și prietenie. ”Locul tău nu este aici, în acest port… Mergi tot înainte și intră în Ischia Spa. Doar acolo ai să cunoști ce înseamnă cu adevărat frumusețile insulei noastre. Relaxează-te și fii frumoasă. Asfel îți dictează astrele, prin intermediul meu.” Un fior mi-a urcat de pe șira spinării până în creștetul capului. Oracolul din Ischia, despre care se vorbea chiar din vremea lui Pliniu cel Bătrân, mă îndemna să fiu frumoasă. ”Atunci să îndeplinesc dorința astrelor,” mi-am spus, și m-am îndreptat înspre Ischia Spa.

1238925_530295867047314_341078319_n

Coloanele romane m-au întâmpinat dezvelindu-și marmurele înaintea mea. Am intrat în vârful degetelor, sfioasă ca o pisică. Fără cuvinte, trei tinere, dintre care una purta pe brațe o bucată imensă de pânză de in, m-au invitat să pătrund în piscina cu apă termală. Hipnotizată, în timp ce una dintre tinere mă dezbrăca de rochia minusculă ce-mi acoperea formele, am intrat în piscină. Căldura plăcută a apei, contrasta plăcut cu răcoarea din interiorul clădirii în care mă aflam. ”Hmmm, mirosul acesta de lămâie mă înnebunește.” Am exclamat când nările mele au fost inundate de mirosul citricelor preferate. Dintr-un robinet „pitit” în peretele piscicei, curgea un gel cu consistență cremoasă care mirosea delicios. Nici nu am apucat bine să trag adânc aer în piept, căci m-am trezit lângă mine cu două dintre cele trei femei misterioase. Una dintre ele avea în mână un sapun de masaj cu argila si apa termala. Știam că de mii de ani, diferite tipuri de argilă sunt folosite atât intern, cât și extern pentru sănătate și tratamente de înfrumusețare. Aveam ocazia să-mi relaxez și să-mi netezesc cum se cuvine pielea iar femeia în mâinile căreia se afla miraculosul săpun mi-a frecat fiecare centimetru de piele. Când credeam că plăcere mai mare nu poate exista, cea de-a doua se apropie de mine, aducând cu ea un scrub salin care conținea săruri granulate și ingenios combinate cu uleiuri naturale și esențiale. Într-adevăr, pielea mea avea nevoie de peeling, de-un masaj natural de exfoliere; și unde mai pui că scrub-ul avea în componență și uleiuri esențiale de portocale și lămâie (preferatele mele) ceea ce-i conferea un surprinzător efect de netezire. M-am lăsat îndelung răsfățată de degete dibace iar la final, când am ieșit revigorată din splendida piscină, a treia femeia mi-a înfășurat în jurul trupului vălul din pânză de in… Prin tavanul Spa-ului soarele își revărsa puterea, orbindu-mă cu lumina lui… ”Trezește-teeeeee! Iar ai vorbit în somn. Cică erai prin Ischia, unde D-zeu o mai fi și asta. Hai să te iau în brațe, se pare că doar ele au efect de calmare asupra viselor tale. ” Deci iar visasem și-mi răspândisem secretele din somn, lucruri pe care doar eu ar fi trebuit să le știu. Iubitul meu nu avea nicio vină că visele mele erau zgomotoase așa că m-am hotărât să-l las doar pe el în lumea lui Morpheus și să merg la bucătărie să pregătesc cafeaua. Era 7.00 dimineața. Mi-am deschis laptopul, cu intenția să citesc revista presei. Amintindu-mi de frumosul vis pe care-l avusesem, am tastat ”ISCHIA” să văd ce găsesc pe tovarășul  Google. ”Buuuun! Ce avem noi aaaiiici? Ischia-cosmetici naturali. Și au și site în limba română. Să vedem ce-mi poate bucura privirea. Parcă am și acum în nări acel miros de lămâie din piscina cu apă termală din vis.” Am chicotit și am început să caut printre produsele de pe site.

1375688_538702629539971_952610662_n

Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit la secțiunea cosmetice naturale pentru baie, săpunul cu extract de lămâie, gelul de duș cu extract de lămâie și vitamina C, săpunul de masaj cu argilă și apă termală, scrubul salin. Toate trebuiau să-mi aparțină. ”Doar am avut un vis premonitoriu, nu?” Am găsit și ceva să-i treacă supărarea lui Andrei, căci iarăși îl trezisem din somn: o crema hidratanta dupa ras, îmbogățită cu elemente prețioase purificatoare, de înmuiere și hidratare combinate cu apa termală de pe insula Ischia  care efectuează simultan două funcții importante: restabilește confortul la nivelul pielii și asigură o hidratare corespunzătoare. Această cremă cu extracte de cactus și ananas, colagen marin, vitaminele E și C, are și rolul de a păstra elasticitatea pielii, tonusul și aspectul tineresc al feței.  ”Un cadou potrivit, pentru cel mai bun iubit! Acum mai rămâne să fac comanda.” Am admirat  procedura simplă de comandare pe site-ul celor de la Ischia: îți faci cont, te loghezi, adaugi produsele în coș iar când termini apeși butonul ”Finalizează comanda”. Sau, dacă ți se pare mai ușor, ai posibilitatea să plasezi telefonic comanda, sunând la numărul 0744812213, de luni până duminică (inclusiv) între orele 9.00-20.00. Pe lângă produsele naturale minunate pe care le-am găsit pe site-ul Ischia, aceștia pun la bătaie 4 vouchere de cumpărături. Dacă îți faci cont de client pe Ischia Cosmetice  până pe 18 octombrie, ai ocazia să câştigi unul din cele 4 vouchere în valoare de 50 Ron pentru cumpărături prin tragerere la sorți în data de 21 octombrie. Eu mi-am comandat produsele care mi-au atras atenția, cele din gama cosmetice naturale pentru baie, dar pe Ischia Cosmetice nu lipsesc cosmeticele naturale pentru îngrijirea feței și corpului, produsele pentru protecție solară (este bine de reținut pentru vara următoare!) și pachete cadou pentru aniversații dragi ție!

”Când frumusețea vine de la natură” ce poți să-ți dorești mai mult? Lasă-te răsfățat/ă de Ischia Cosmetice Naturale. Vei crede că ești pe insula vulcanică Ischia, într-un Spa miraculos, cu trei femei misterioase, trei zâne bune care te alintă cu dragoste și răbdare.

 

ischia 1

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *