De-ale vietii,  Fără categorie

Înscrie-te în #supercursafaptelorbune, primul Semimaraton filantropic din Ploieşti!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Plecând de la ideea de mişcare, dobândim unitate şi vizibilitate în comunitate. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare parte implicată în #supercursafapelorbune. Aşadar, pe 9 iunie te aşteptăm alături de noi! Te poţi înscrie ca alergător și astfel poți poți susține unul dintre proiectele prahovene.

#supercursafaptelorbune

Pe 9 iunie te aşteptăm la Parcul Municipal Vest să ne implicăm împreună în cel mai dinamic eveniment filantropic din Ploieşti. 25% din taxa fiecărui alergător se duce către unul dintre cele 6 proiecte prahovene înscrise. Descoperă-le pe toate aici => http://bit.ly/2LNjmd5 .

Până pe 31 mai te poți înscrie la una dintre cele 4 curse ale competiției:

  • Semimaraton – cursă individuală de 21 de km la care se pot înscrie doar persoanele peste 18 ani, iar minorii între 16 și 18 ani doar dacă sunt legitimați la un club sportiv, taxa fiind de 75 lei/persoană
  • Semimaraton – cursă în ștafetă de 21 de km.  Grupurile pot fi formate din 2 sau 4 persoane, iar taxa este de 75 lei/persoană.
  • Cros –  cursă de 3 km unde se poate înscrie orice persoană peste 14 ani, taxa fiind de 50 lei/ persoană
  • Cursa familiilor – cursă de 1 km unde se pot înscrie grupuri care sunt sau se simt a fi o familie (maxim 5 membri/familie)., taxa fiind de 30 lei/familie.

Citește regulamentul de participare a alergătorilor și apoi te poți înscrie completând acest formular.

Tricou oficial de alergator la Semimaraton Ploiesti 2019

Fiecare alergător primește kit-ul alergătorului ( număr personalizat, cip cronometrare (doar pentru cursa de Semimaraton stafetă și individual), acces la punct de hidratare start/finish și pe traseu, diplomă, medalie, cadouri de la sponsori/ organizator), iar tricoul oficial al competiției se poate achiziționa separat pentru 15 lei.

Dacă nu poți participa, dar îți dorești să susții unul sau mai multe proiecte poți dona aici => http://bit.ly/2Jcz9Qu

Semimaratonul Ploieşti 2019 îşi doreşte să strângă laolaltă: persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în suştinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori locali şi nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, înscrieri, donaţii, stai cu ochii pe site-ul www.semimaratonploiesti.ro şi pe pagina https://www.facebook.com/SemimaratonPloiesti/

Semimaraton Ploiești este un eveniment sportiv filantropic organizat de către Fundația Comunitară Prahova, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, Romanian-American Foundation, Friends For Friends Foundation  și al partenerilor locali.

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *