Advertoriale

5 cadouri pe care sa le faci de Sf. Maria!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Se apropie cu pasi repezi data de 15 august, moment dedicat tuturor celor care poarte numele Sfintei Maria si a derivatelor acesteia. Si, desi sunt voci care afirma faptul ca, sarbatoritii ar trebui sa primeasca daruri doar pe 8 septembrie, data Nasterii Sfintei Fecioare Maria, totusi, romanii s-au obisnuit sa isi surprinda apropiatii si in ziua de 15 august.

Asadar, daca in preajma ta se afla persoane carora trebuie sa le urezi „La multi ani!„, in mai putin de o luna, citeste, in continuare, articolul, caci vei descoperi 5 sugestii inedite de cadouri pe care sa le faci, avand in vedere destinatarul si ceea ce i-ar aduce, garantat, un zambet larg pe buze.

Iata cum sa iti impresionezi apropiatii de ziua lor onomastica:

 

1.Surprinde-ti mama cu un cadou inedit, care sa o surprinda pana la lacrimi. Ofera-i o bijuterie speciala, care sa marcheze, cum se cuvine, faptul ca poarta un nume sfant. Cu siguranta, nu vei da gres daca alegi sa ii oferi mamei o pereche de cercei finuti sau o bratara eleganta din aur. Daca te afli in dilema si inca nu stii unde poti gasi accesorii inedite, afla ca la www.Minionette.ro gasesti bijuterii din aur in care chiar merita sa investesti. Arunca o privire pe sugestiile magazinului si alege ceea ce crezi ca s-ar potrivi cel mai bine mamei tale.

 

  1. Cel mai bun prieten.

Tovarasul tau din copilarie este pasionat de gaming si tot ce are legatura cu tehnologia? EI bine, tine cont de preferintele acestuia si alege un cadou care sa fie din aceeasi „poveste„. Daca stii ca are nevoie de un laptop nou, o tableta ori alte accesorii, nu ezita sa ii daruiesti ceea ce stii ca ii trebuie. De exemplu, aici https://www.laptopstrong.ro/display-laptop-acer-21 poti gasi orice iti doresti in materie de lapopuri si nu numai, incepand cu display-uri de calitate si terminand cu incarcatoare, baterii si tastaturi.

 

  1. Cea mai buna prietena.

Cand a fost ultima data cand i-ai facut o surpriza prietenei tale? Ziua ei de nume reprezinta o ocazie mai mult decat potrivita in care sa o impresionezi. Iata o idee ingenioasa: comanda un tort cu aromele ei favorite si roaga un curier sa il livreze la ea la serviciu ori acasa. Cu siguranta, nu se va astepta la acest lucru din partea ta.

 

Chiar daca despre relatia cu soacra s-au spus si se vor spune, in continuare, foarte multe lucruri, sa stii ca nu este atat de greu sa ii faci ziua mai frumoasa. Profita de faptul ca isi sarbatoreste ziua de nume si fa-ti aparitia cu un cos mare de flori si un platou cu prajiturile ei preferate. Cu siguranta, de data asta o vei cuceri definitiv!

  1. Managerul de la job.

In cazul in care nu reusiti sa va mobilizati la birou, astfel incat sa strangeti bani si sa luati un cadou pentru liderul vostru, atunci, trebuie sa te asiguri ca ii vei darui  sefului tau o mica atentie, astfel incat sa iti arati recunostinta pentru tot sprijinul pe care ti l-a oferit pana acum. Din seria cadourilor pe care le poti face unui manager fac parte seturile cu agenda si pix, un stilou de calitate sau, de ce nu, un ceas de birou.

Asadar, acum ca ai descoperit ce cadouri sa faci celor dragi, nimic nu iti mai poate sta in cale, astfel incat sa contribui cumva la o zi onomastica inedita.

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *