Advertoriale

Dragoste fără… ”chinezării”!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

made romaniaErau tineri, frumoși și se iubeau nespus. Se știau din pruncie, când părinții îi luau cu ei la culesul viilor dintre dealuri. Se jucau de-a v-ați ascunselea pitulindu-se în târnele care urmau a primi bogăția viilor. Anii și-au cernut zilele și lunile prin sita rară a timpului, unindu-i pe cei doi, tineri de pe-acum, într-o frumoasă poveste de dragoste. Ion și Maria aveau să poarte mai departe tradițiile maramureșene, transmise din moși strămoși. Asta chiar dacă urmau să se mute în Capitală.
În ziua nunții lor soarele le-a zâmbit potrivnic iar vântul a suflat lin în cinstea lor, punând pe fugă norii de pe cer. Doar spre seară norii s-au scuturat nervoși, câțiva stropi de ploaie blagoslovind corturile nuntașilor.
”No, nu-i bai flăcăul tatii, căci ploaia asta-i semn de bogăție!” îl liniști socrul mare.”Îi musai să nu-ți faci griji și să te simți bine alături de oacheșa-ți soață.” Și-au dănțuit și s-au veselit până-n zori de zi când mirii au purces către București să se instaleze în cuibușorul de nebunii. Chiar dacă Ion și Maria erau un cuplu modern, nu au renunțat la tradiționala zestre atribuită celor doi de către dragii lor părinți. Astfel, au luat cu ei cufărul Mariei pe care erau sculptate cu dibăcie pomul vieții, soarele și luna, șarpele, flori și două chipuri de oameni. Cufărul era burdușit cu ștergare, covoare, așternuturi, carpete făcute și cusute de Maria și de mama ei. Pentru că prietenii celor doi știau să îmbine perfect modernul cu tradiționalul, s-au gândit că celor doi nu le-ar strica câteva piese de mobilier și niște accesorii pentru bucătărie. Musai să fie produse în România. Așa că au apelat la ”Made Romania”, magazinul online care reunește cele mai bune produse românești, lucruri deosebite realizate cu mare pricepere de către producători cu tradiție pe piața românească. Nu au vrut ca în cuibușorul lui Ion și al Mariei să existe picior de chinezărie! Totul trebuia să fie 100% românesc. Le-au ales două fotolii din fag, cu pernă roșie – culoarea iubirii, ideale pentru a se relaxa citind sau stând în fața televizorului, chiar și ore în șir, fără să simtă dureri de șale, grație formelor ergonomice.

made romania
Fotoliu Ela din fag

Ușor de asamblat, fotoliul Ela este produs de Sortilemn Gherla, un producător autohton cu o tradiție de mai bine de 50 de ani în prelucrarea lemnului. De la același producător, tot prin intermediul ”Made Romania”, le-au ales o masă cu patru scaune din fag alb lăcuit. O minunăție care vine să completeze perfect spațiul moderno-tradițional în care cei doi porumbei aveau să trăiască de aici înainte.
made romania
set masă și scaune din fag alb lăcuit

Pentru că știau că Maria prepară cea mai bună înghețată din lume, au cadorisit-o cu un set de șase cupe de înghețată Deauville, fabricate din sticlă la Vitrometan Mediaș. Nicio chinezărie de pe piață nu poate egala frumusețea, rezistența și unicitatea produselor românești.
made romania
cupă înghețată Deauville 150ml

Ion și Maria erau mândrii nevoie mare. Căci cine mai avea zestre ca a lor, românească, rezistentă și aleasă cu drag? Iar la sfatul bunilor prieteni au ales să colaboreze cu Made Romania de fiecare dată când au dorit să aducă un plus de valoare locuinței. Și-au luat căni, pahare, tacâmuri, ba chiar și-un pantofar din lemn și decorațiuni din ceramică. Ce mai încolo și-ncoace… În căminul lor nu era loc pentru chinezării doar pentru Made Romania!

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *