Advertoriale

”Ia-ți mireasă ziuaaaa buuunăăăă….”

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

logoCum, nu încă? Aaah, daaa, uitasem. În toamna anului viitor e programată melodia asta. Buuun! Dar ce să fac între timp, căci nu mai am răbdare! Am început să caut un restaurant în ton cu specificul frumosului și importantului eveniment din viața mea. Căci vreau o nuntă tradițională, românească, fără rochii cu crinoline să mă-mpiedic în zorzoane, fără meniuri sofisticate cu preparate ale căror denumiri nici nu pot să le rostesc. Nu, nene! Eu vreau să mă îmbrac în costum național, să vină să mă fure haiducul meu de-acasă și să mergem la părinte să ne pună pirostriile. Apoi să petrecem în stil dacic și să ne veselim cu cei dragi până-n zori de zi. Ți se pare greu de „regizat” un astfel de eveniment? Prietenii mei de la Viata Foto sunt încântați de idee și au promis că vor surprinde fiecare moment asa cum se pricep ei mai bine. Și crede-mă, că fiecare moment va fi valoros. I-am avertizat pe Răzvan și pe Cristina, parteneri atât la Viața Foto cât și în viața reală, că vor avea mult de lucru la nunta mea. Răspunsul lor a fost ”Abia așteptăm!” Fraților, aveți de muncă căci se va lăsa cu promenade pe coclauri, sârbe-ncinse, hore dezlănțuite, răpirea miresei mai ceva ca-n basme și lupta lui Făt-Frumos cu balaurul cu 7 capete!

Întotdeauna când vine vorba de ziua nunții sau a botezului sau a oricărui alt moment important din viața fiecăruia, imortalizarea unui zâmbet, punerea în ramă a unui sărut, o strângere de mână, o privire aruncată pe furiș persoanei iubite, un „te iubesc”  soptit din gesturi, toate acestea îți dorești să nu le ratezi și să ai parte de ele toată viața. De aceea iubesc eu fotografii, pentru că ne oferă posibilitatea de a ne uita peste amintirile frumoase ori de câte ori avem plăcerea. Și nu-i lucru ușor nici din partea lor. Zici că-i ușor, că apeși pe buton, declanșezi un sonor și gata poza! Dar nu e chiar așa. În spatele unei fotografii perfecte sunt mii de ore de muncă, de perfecționare în ale artei fotografice, sunt unghiuri studiate, umbre căutate sau ocolite, raze binecuvântate și zile-nseninate! Și multă, multă plăcere și dăruire din partea fotografului. Pentru modele e o plăcere, mai ales că zâmbetele vor fi pretutindeni în cele mai frumoase momente din viața lor.

Până când voi pune gheruța pe cei doi harnici fotografi, poți să-i iei și tu pentru a-ți fi alături în punerea pe hârtie (foto) a celor mai frumoase amintiri. Cum dai de ei? Simplu: îi găsești pe www.viatafoto.ro sau la Razvan Calin & Cristina Preda

Mobile: 0727639730, 0768923608

email: contact@viatafoto.ro

https://www.facebook.com/VIATAFOTO

DSC_77241

viata foto

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *