De-ale vietii

Fă K.O. celulita!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

ANTICELULITIC_06Mereu ne spunem că trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, dar cred că cel mai mult contează să ne simțim bine în pielea noastră. Iar noi, femeile, nu prea ne simțim bine într-o piele cu aspect de portocală. Celulita, doar ea ne mai umbrește senzualitatea, deși un amic îmi spunea că ei, bărbații, nu prea dau importanță acestui aspect. Hmmm, așa să fie? Mă mir, pentru că de obicei dumnealor sunt cei mai cârcotași, privirea lor numărându-ne fiecare gropiță din pulpe. Am aproape 32 de ani și, de-a lungul timpului, m-am confruntat și eu cu celulita. La început ne-am acceptat una pe cealaltă, eu privind-o cu repulsie, ea simțindu-se bine pe coapsele mele. Până într-o zi când mi-am pus costumul de baie și celulita a început să se înfoaie în pene, mândră nevoie mare că o scot la piscină. Atunci m-am enervat și am luat hotărârea să rup ”prietenia” cu ea. Ca să o fac K.O. mi-am luat trei aliați de nădejde: o alimentație sănătoasă, activitate fizică și gelul anticelulitic cu mentă și rozmarin BIO de la Krauter (quality brand by LifeCare).

4040-ro

Mai știi filmul ”Ce-și doresc femeile?” cu Mel Gibson și Helen Hunt? Fain film, dar nu vom vorbi acum despre ce-și doresc femeile ci despre ce nu-și doresc femeile: celulită! Acest dușman al frumuseții este punctul sensibil al multor femei din zilele noastre. De ce? Pentru că celulita a ajuns să fie o problemă, indiferent de vârstă și greutate. Știi care sunt principalii factori care duc la apariția celulitei? Uite-i aici:

–          Dieta dezechilibrată, săracă în legume și fructe crude;

–          Hidratarea insuficientă (persoanele care beau sub 2 litri de apă pe zi);

–          Sedentarismul – sportul reprezintă unul dintre cele mai bune remedii anticelulitice;

–          Stresul și odihna inadecvată;

–          Tulburările hormonale;

–          Variațiile bruște de greutate;

–          Consumul excesiv de alcool și fumatul.

 

Mare… soare… sunt pregătită oare?

Dacă alegi gelul anticelulitic cu mentă și rozmarin categoric ești pregătită. Gelul conține o combinație unică de ingrediente active, care ajută la combaterea aspectului de ”coajă de portocală” și redă vizibil fermitatea pielii. Acest gel are un efect termic imediat, care acționează local. Complexul de ingrediente active și plante BIO are o serie de efecte miraculoase: cafeina crește fluxul sanguin; carnitina stimulează metabolismul, ceea ce duce la arderea caloriilor și la mai puține grăsimi depozitate; menta răcorește pielea și dinamizează circulația. Ce m-a încântat pe mine a fost prezența rozmarinului o plantă minunată, folosită ca analgezic, antiseptic, antidepresiv, antiinflamator, expectorant, antiviral, afrodisiac, dezinfectant. Rozmarinul ajută și la combaterea oboselii și indigestiei cauzate de stres, calmează durerile musculare și revigorează starea psihică, alungând tristețea și anxietatea. Asupra pielii, rozmarinul acționează astfel:

–          Are efect de drenaj limfatic și luptă împotriva retenției apei;

–          Are proprietăți de stimulare a circulației sângelui, întărire a capilarelor și regenerare celulară;

–          Are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii;

–          Protejează structurile celulare de acțiunea radicalilor liberi;

–          Acționează în profunzime și are rol de detoxifiere și de eliminare a toxinelor.

Eu am găsit soluția pentru a scăpa de celulită. Dacă vrei și tu gelul cu mentă și rozmarin la preț redus, trebuie doar să devii partener Life Care. Așadar, scrie-mi pe adresa mickymonit@gmail.com și în maximum 48 de ore primești codul de partener.

Care sunt avantajele tale din postura de partener Life Care? Citește AICI.

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *