De-ale vietii

Life Care: un stil de viață!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 5 minute.

header-company-logoCine mă cunoaște suficient de bine, știe că sunt dintr-o bucată. Cum adică? Adică îți spun deschis ce am de zis, îmi relatez punctul de vedere iar dacă vrei să fim pe aceeași lungime de undă este perfect; dacă nu… te las să te mai gândești :)) Nu sunt chiar atât de tranșantă, dar, de cele mai multe ori, atunci când o persoană sau un lucru mi-s dragi, simt nevoia să împărtășesc tuturor emoțiile mele. De curând am descoperit că îmi place să recomand frânturi din stilul meu de viață, un stil cu săgeata în sus, care urcă repejor pe o scară a valorilor sănătoase. De aproape un an de zile, am renunțat la a-mi cumpăra din supermarket-uri sau din alte magazine deodorant, săpun lichid, pastă de dinți, detergent, loțiuni de corp, creme de față… Nu, nu m-am dus în sihăstrie doar cu haina de pe mine și nici în creierul munților, deși acolo e casa mea spirituală. Doar că am făcut o schimbare în viața mea și am ales să-mi cumpăr toate aceste produse de la un singur distribuitor: Life Care.

Do you speak BIO?

Cum am aflat de Life Care? Buna mea viitoare mamă soacră (lungă titulatură, nu? 🙂 ) le folosea de prin 2006. Suntem în 2013 iar ea încă le mai folosește și le recomandă tuturor celor interesați în a trăi sănătos și a-și proteja corpul, dar și spiritul. Pe scurt, mi-a zis cam așa:

– Ia șezi tu oleacă și hai să facem un calcul simplu? Cam cât dai lunar pe produsele de întreținere corporală și pe cele pentru curățenia casei? Cam ce cumperi de obicei? Cafea bei? Cu parfum te dai?

– Păăăăiii, cumpăr lunar pastă de dinți, săpun, gel de duș, șampon, loțiune de corp, detergent de rufe, balsam, detergent de vase, soluție pentru spălarea geamurilor. Consum și destulă cafea și sunt înnebunită după parfum. Toate astea mă costă cam 250 de lei pe lună. Bine… nu îmi cumpăr parfum în fiecare lună, dar dacă văd o ofertă tentantă, nu prea rezist…

– Hai să-ți arăt eu o ofertă tentantă, în urma căreia vei avea de câștigat 3 lucruri importante: sănătate, confort și bani!

– Dar știți… eu nu am încredere în orice produs…

– Stai draga mea, să vezi mai întâi despre ce e vorba. 

Și așa m-am trezit în față cu un catalog Life Care, dar și cu câteva produse. Pentru mine, prima impresie contează așa că ambalajul, faptul că erau descrise ca fiind produse BIO, informațiile de pe etichetă, textura și mirosul lor, m-au făcut și mai curioasă.

– Cum pot să câștig acele trei lucruri doar folosind produse de aici? am întrebat, încă neîncrezătoare, dar cu sâmburele curiozității plantat în minte.

– Simplu: SĂNĂTATEA vine la pachet cu tot ce vei folosi de la Life Care.  A trai BIO inseamna a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat. Un mod de viata organic reprezinta alegerea fireasca prin care noi, cei care iubim viata si incercam sa o traim cat mai sanatos cu putinta, vrem sa schimbam mentalitati si obiceiuri astfel incat lumea sa devina mai constienta de alegerile pe care le face. Life Care a hotarat  sa spuna un NU hotarat chimicalelor. BIO incepe cu originea ingredientelor din compozitia produselor pe care le consumam. O viata BIO inseamna ca tot ceea ce consumam fie ca este aliment, produs cosmetic sau detergent este compatibil cu natura, cu organismul nostru si nu contine chimicale. Iar produsele acestea, de la un simplu săpun de mâini și până la cea mai sofisticată cremă antirid, sunt BIO.

– Și detergenții de rufe tot BIO sunt? Deja începeam să devin Toma necredinciosul și să-mi sâcâi viitoarea soacră cu întrebări aberante. Deja îmi spusese femeia că toate sunt BIO dar eu nuuuu… eram într-o stare de semi-negare.

– Draga mea, și detergenții sunt tot BIO. Dar îți voi povesti altădată despre ei, acum lasă-mă să-ți spun cum poți obține CONFORT. Ia spune-mi tu, ce ți se pare mai simplu: să alergi de bezmetică cu coșul printr-un supermarket plin de lume, să te enervezi trecând de la raft la raft, de la raion la raion, în căutarea produselor, sau să stai comod în fața calculatorului, cu o cafeluță aburindă lângă tine, comandându-ți produsele direct de pe pagina de internet a companiei? 

– Păi normal că îmi convine să le comand de acasă, dar nu știți că e scump curierul? 

– La cumpărături care depășesc 130 de lei, ai transportul GRATIS! Dai comanda azi și mâine ai produsele. Plus cadouri la aproape fiecare comandă plasată.

– Serios? Începe să sune din ce în ce mai interesant. Ca tot românul iubitor de promoții și ”mocăciuni” mi se aprinsese beculețul la auzul cuvântului ”cadouri”. Și BANI? Bani cum pot să câștig? 

– Aici ajungem la partea interesantă căci dacă treci de la statutul de consumator la cel de partener, ai mereu reducere de 20% la orice produs comandat plus beneficiezi de programe de fidelizare care te ajută să câștigi mai mult încă din prima lună. Când te decizi să devi partener, vom sta mai mult de vorbă despre Sistemul NetworkMarketing. Iar în timp, vei înțelege faptul că parteneriatul alături de Compania Life Care este un mod de viață, un loc unde poți învăța și aplica în același timp.

Și uite așa am început să consum și să recomand și altora produsele Life Care. Le-am testat pe mine, sunt excelente, nu mi-a picat pielea, nu mi-a căzut părul, ba din contră, sunt mai proaspătă ca niciodată! :)) Se spune că dacă ar avea gură să vorbească și picioare să se deplaseze, aceste produse s-ar vinde singure. Eu nu încerc să le vând, ci doar să te redirecționez către a câștiga și tu SĂNĂTATE, CONFORT și BANI!

Te las să te documentezi mai mult de AICI!

Ca să-ți faci o idee despre produsele pe care le consum frecvent, bagă un ochișor AICI!

Dacă vrei să parcurgi câteva povești de viață interesante, ale unor oameni al căror destin s-a schimbat radical în urma întâlnirii cu Life Care, aruncă o privire AICI!

Pentru a ține legătura, dacă vrei să devii partener Life Care, te aștept cu un email la mickymonit@gmail.com.

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

  • doru

    Unul din avantajele acestor produse este ca avem in cea mai mare idee din ce sunt fabricate, iar daca nu totul se poate rezolva cu search pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *