De-ale vietii

La Vogati ai ”di toati”

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

Când ai o aniversare și-i motiv de sărbătoare

Știm cu toții mult prea bine: arde cămașa pe tine!

Pleci în goană după cadou,

Apoi fuga la birou,

Dar uiți că de pe Vogati

Poți să cumperi chiar ”di toati”!

logo

Așa era să pățesc și eu. Să caut haine în neștire, prin diverse magazine și site-uri online, fără să bag în seamă magazinul online Vogati. Și, culmea, nu căutam pentru mine, ci pentru iubitul meu. Uneori, Vogati îmi e aliat în cazul în care vreau să-i fac un cadou aniversar. Dar îi dai nas lui Ivan și se suie pe divan. Ba îl și acaparează. Bărbatul meu e ocupat, n-am ce zice. Fiind toată ziua plecat, m-a delegat pe mine să-i fiu designer și stilist. Bine măcar că am un beneficiu din toată treaba asta: fericirea noastră. Normal că e fericit când le are pe toate ”la nas”, vorba ceea. Iar eu sunt mulțumită că nu ne mai plimbăm ore-ntregi prin magazine, la vânătoare de pantaloni, tricouri, cămăși, etc. Cu Vogati e mai simplu decât pare: dau un click și aproape că sare haina pe el! Fac o listă cu produse, o prezint pretențiosului și, de fiecare dată, din 10 produse selectate, cel puțin 5 se regăsesc în comanda finală. Iar produsele sunt de calitate, trendy, la prețuri accesibile oricărui buzunar. Vreau să mulțumesc tabelului de mărimi care-mi ușurează munca și sistemului de plată: direct la curier, la sosirea coletului. Ți-am spus eu că-i simplu? Deci, iată pașii pe care eu îi urmez când vine vorba să comand de pe Vogati:

  1. Accesez site-ul și caut produsele pe care știu că Andrei și le dorește. Bineînțeles, intru în secțiunea haine barbati. Poate că nu vrea cămașă în dungi, poate că-și dorește una în carouri sau cu buline așa că selectez mai multe, ca să avem de unde alege.
  2. Trecem la pantaloni: una pereche bermude căci vine canicula și membrele musculoase au nevoie de aerisire; plus una pereche blugi asortați cu cămașa.
  3. Pentru că îi plac ochelarii de soare și are o colecție impresionantă, hai să adaug și o pereche aleasă special pentru diminețile cu soare palid.
  4. Pentru serile romantice, un parfum seducător: Armani Black Code. Da, Vogati comercializează și parfumuri (de damă și bărbătești).
  5. De fiecare dată lista se încheie cu o surpriză penrtu care normal că nu-i mai cer părerea. Doar e surpriză, nu-i așa? De data aceasta aleg un ceas, un Tissot elegant cu curea neagră din piele.   vogati

După ce am căzut de comun acord asupra produselor pe care urmează să le comandăm, finalizăm lista, dar și comanda. Durează maximum două minute până îți faci un cont. Dar o dată făcut, îl ai pe veci și poți să comanzi oricând ai un ban de dat pe-o haină sau accesoriu de bun gust. Eu nu vă mai rețin căci vreau să plec la birou. Dar înainte, vreau să fac o vizită virtuală magazinului Vogati. Am auzit că au niște promoții și niște cadouri interesate! haine online să tot găsești dar ca la Vogati, mai rar.

vog

Să avem spor la cumpărături!

 

 

 

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *