Despre caini si preocuparile lor de zi cu zi

CONCURS! Tu cât de bine comunici cu câinele tău?

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

Când vine vorba despre comunicare, mulți dintre noi o preferă pe cea verbală, însoțită de gesturi menite să susțină argumentele rostite. La mine rotițele sunt un pic pe invers 🙂 Când intru într-o polemică/discuție despre comunicare îmi place să ies la rampă cu ceva inedit: comunicarea dintre mine și cățelușa mea! În fiecare zi, ea îmi arată că împreună am depășit frontierele comunicării limitate, că amândouă am trecut de o graniță impusă de bareme lingvistice, că non-verbalul s-a detașat considerabil.

Mergem amândouă la plimbare, ne privim una pe cealaltă și ne anticipăm reacțiile. Ne privim de zeci, sute de ori pe zi și știm instinctiv ce e în sufletul fiecăreia. Doar cei asemeni nouă ne pot înțelege. Suntem cele mai bune prietene, și ne bizuim una pe cealaltă. Dar ne-am propus să aflăm și povestea ta! Dacă ai un câine (sau mai mulți), povestește-ne un pic despre nivelul de comunicare dintre voi doi. Cine scrie cea mai interesantă poveste va primi în dar una dintre cărțile mele preferate: Otto Alscher-”Povestri despre animale”. În plus, povestioara va apărea în paginile revistei ”Dog Magazin”/septembrie. (www.dogmagazin.ro)

Aștept poveștile voastre pe adresa de email mickymonit@gmail.com sau, pentru cine deține un blog, aștept link-ul către povestioară, drept comentariu la acest material.

P.S. Nu uitați de fotografii menite să vă argumenteze spusele. O fotografie face cât o mie de cuvinte 😉

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *