De-ale vietii

Da, domnule! Fetele bune iubesc baietii rai!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 2 minute.

*Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso: www.lovedebates.ro

Nu sunt eu mare cunoscatoare de hip-hop dar imi amintesc de-o melodie de-a lui DMX care zicea cam asa: „Why do good girls -what, what, what- like bad guys?” Raspunsul este simplu: pentru ca oricum toti baietii sunt rai, intr-un sens bun al cuvantului. „Rau” si „bun”, doua calitati, care uneori devin defecte, si care, in ziua de azi, isi amesteca valorile precum amesteca Danone menta si ciocolata in Cremosso. Eu sunt mai picanta din fire, prefer raul cel bun, nu bunul care poate deveni rau. Vreau sa cred ca au trecut vremurile in care femeile stateau cu baietii rai, care le faceau sa sufere, fie din gelozie, fie, mai grav, tratandu-le urat. Acum baietii rai sunt regasiti camuflati in trei tipologii. Sa le luam pe rand:

  1. Gigi duru/muschiulosul/si fiorosul…/rupe usa cu barosu` – este baiatul rau care trage de fiare, merge zilnic la sala, isi aseaza prosopelu` pe bara de tractiune, sticluta cu apa langa el si pana nu face 500 de flotari, 1000 de ridicari, 3000 de pedalari pe nerasuflate, nu se lasa. Mai bea o gurita de apa ca sa se hidrateze, ii zice „sarut mana” tipei bune de la Zumba, ii face cu ohiu` blondei dotate de la aerobic si baga: 1, 2, 3…. 269 tractiuni… Dupa vreo 5 ore de sala, baiatul rau serveste pranzul (ca la micul dejun ii daduse iubita un sarut de caramel): doua, maxim trei batoane energizante cu cereale si-un pahar de Gatorade. Apoi iese cu catelul la plimbare. Si cand te astepti sa iasa cu ditamai Amstaff-ul, surpriza: duce in lesa un fioros Chihuahua. Yooouuuu, bad bad boy! Wooouuuffff!
  2. Macho man/Baietel rau/Ma usuc de dorul tau! – si uite ca intram in categoria soft, in categoria baiatului rau, da` bun, care merge si el la sala de forta dar si la sala de dans. E baiatul care stie tango, vals, salsa, merengue si te joaca o bachata de te-mbolnaveste. E baiatul rau pe care nu-l mai poti uita si pe care toate femeile-l “iubeste”.
  3. Eu sunt un barbat normal/Raul e ceva vital! – rau cu rau, dar mai rau fara el. Ca pana la urma raul face parte din natura umana, depinde cat, cum si unde il scoatem la iveala. Barbatii din aceasta ultima categorie sunt cei alaturi de care, mai mult de jumatate dintre femeile din lumea asta mare, isi duc existenta. Sunt acei Tom “cruzi” si Brad “piţi” la care toate femeile ravnesc.Deci, am lamurit problema: „barbatii rai sunt un magnet/chiar daca nu prea au bănet!”
Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *