Advertoriale

Cadou de casa noua!

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 3 minute.

Vrei un sistem ok? Alege O!Play

Am decis sa ne mutam in casa noua. Gata, nu se mai poate. “Pai pe timp de criza voua va arde de mutat?”  zise surioara mea, melancolica la vederea trolerelor si-a rucsacilor plini cu haine, genti, pantofi, boxe, PC, laptop…   “Eu pe cine mai enervez? Da` eu cu cine mai ma cert? Si pe laptopul cui mai vad eu filme pana la 4 dimineata? Si de unde mai iau eu boxe ca ale voastre sa-l stresez pe vecinu`?!”  Si uite-asa, i-am lasat surioarei laptopul si boxele, ca sa nu-l scutim pe vecinu` de bucuria de-a se trezi pe ritmuri de Sepultura la 7 dimineata, urmand ca noi sa ne descurcam cu PC-ul si TV-ul.

Instalarea in noua locuinta a durat cateva zile, timp in care, ochiul meu de femeie sucita a criticat amplasarea mobilei, a patului, a PC-ului, a TV-ului, facandu-l pe bietul Andrei sa-si lungeasca mainile ca la cimpanzei dupa ce tras de fiecare piesa de mobilier timp de vreo doua – trei zile, incercand toate combinatiile si variantele, mai ceva ca la 6 din 49. Si cand in final am rasuflat usurati, am constatat ca ne lipseste ceva. Dar nu ne puteam da seama ce. Nu a durat mult timp si raspunsul l-am aflat singurei: ne lipsea sunetul boxelor lasate la surioara si inalta fidelitate ce ne-o oferea laptopul nostru drag. Imi era dor sa revad filmul meu preferat, “Braveheart”, in format HD si sa aud strigatul de lupta al lui William Wallace (Mel Gibson) redat cu o fidelitate ametitoare.  Si cum ne mai ramasesera niste banuti, agonisiti cu sudoarea mintilor noastre briliante, ne-am gandit sa-i investim correct! Andrei si-a amintit ca Asus a lansat cu un an in urma media player-ul HD cu conexiune Wi-Fi, O!Play Air. I-am spus sa-mi explice mai pe larg despre ce anume stie sa faca acest O! Play Air. Iar ce am retinut este chiar esentialul: este perfect pentru cinefila din mine! O! Play Air HDP-R3 reda in format High Definition numeroase tipuri de fisiere. Prin intermediul retelei fara fir sau citind cardurile de memorie, acest suport multimedia acceseaza numeroase materiale digitale. Beneficiaza de un avansat suport Wi-Fi si integreaza un cititor de carduri ideal pentru vizualizarea rapida a fotografiilor. Si asta nu e tot! O! Play Air HDP-R3 sustine transferuri wireless stabile si rapide (pana la 600 Mbps). Iar cu ajutorul aplicatie O! Link, media player-ul simplifica partajarea fisierelor multimedia de pe PC-uri in vederea redarii lor direct pe ecranul LCD-ului nostru din sufrageria mobilata cu atata truda!

V-am spus ca Andrei este pasionat de fotografie si ca avem sute de poze raspandite prin tot PC-ul dar si pe cardul de memorie al camerei foto? Nu degeaba s-a gandit el la O! Play-ul de la Asus. Acesta este perfect pentru administrarea albumelor de fotografii. Pentru vizualizarea lor rapida trebuie doar sa inseram cardul de memorie in cititorul integrat. O! Play ne intreaba daca dorim salvarea fisierelor si pe un alt dispozitiv de stocare (PC din retea sau hard extern). Putem sa ne stocam fotografiile dupa data sau in functie de informatiile EXIF.

Si nu doar surioara este pasionata de “metale grele” ci si noi doi! Ce-i drept, de la o varsta te mai lasa incheieturile si-o mai dai pe-un rhythm&blues, dupa ce la tinerete ti-a ars de dat din plete! Pentru serile geroase cand tot ce vrem este sa stam tolaniti pe canapea, cu o cana de vin fiert in mana si pufosenia de Husky la picioarele noastre, ne unge la suflet un Otis Redding oferit de functia “music shuffle” a O! Play Air HDP-R3 prin actionarea unui buton dedicat de pe telecomanda. Prin actionarea acestuia, toate fisierele audio disponibile vor fi selectate in vederea redarii in mod aleator, fara a mai fi nevoie de importarea lor manuala.

Deci, sa recapitulam principalele avantaje si calitati ale O! Play Air HDP-R3 ca sa va dati seama de ce o cinefila si-un pasionat de fotografie, amandoi mari consumatori de muzica, dimineata, la pranz si seara, vor sa-l aiba in micuta lor sufragerie:

-conectivitate Wi-Fi si eSata;

-conectivitate USB;

-cititor de carduri;

-ruleaza foarte bine atat pozele cat si muzica la o calitate foarte buna;

-meniu accesibil, cu multe optiuni video si audio;

-telecomanda si incarcator micute si confortabile.

Poate pana la Craciun ne pricopsim si noi c-un O! Play. Ok?

Pana il ia Andrei, ma multumesc sa scriu despre el in cadrul etapei 19 din competitia SuperBlog 2011.

N.B.! Ca sursa de inspiratie pentru acest material am folosit ro.asus.com.

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *