Despre caini si preocuparile lor de zi cu zi

Stapane, stapane… mai cheama s`un cane :P

Timpul estimat pentru citirea acestui articol este de 1 minute.

In week-end-ul care tocmai a trecut am fost „in vizita de lucru” la Bucuresti, la cele doua expozitii chinologice care s-au desfasurat in incinta Coplexului Sportiv Tei. Mi-a placut oarecum organizarea (aici vorbesc de implicarea secretarilor, a Brandusei, a membrilor AChR pentru care a contat ca totul sa iasa bine). Brandusa Gheorghiu a fost o gazda buna, tinand permanent legatura cu publicul si participantii. Am vazut caini frumosi, m-am intalnit cu prieteni dragi, am stabilit noi colaborari … Am avut un week-end frumusel, in care m-am si bronzat cu model, m-am ales si cu o durere de cap din cauza soarelui si am ratat iar un gratar la Ringstar (va multumesc, am adormit cu gandul la Rulada de vitel a la Cristi Alba) 😛

Ce m-a amuzat foarte tare sambata, au fost tipul si tipa care se invarteau printre participanti si expozanti strigand „Aveeeem, pizza caldaaaa!!! Cine doreste pizzaaaa caldaaaa?”. Cand eram copil si mergeam la diverse evenimente pe stadionul din Ploiesti sau prin alte locatii, erau doua, trei tanti mai tuciurii care strigau „chu hancent, manca-ti-as”: „Seminteeee, bhaetiiiii! Avem seminteeee!” Acum ne-am dat dracu`… Avem pizza calda… In fine… mi s-a parut amuzant momentul si asocierea facuta de mintea mea bolnava.

Spre rusinea mea, sambata am uitat sa iau aparatul foto cu mine, la locul faptei, iar duminica a avut Dru grija sa-l ia cu ea in Vama Veche.

Cei care vreti sa vedeti poze, va recomand pagina de facebook a Ringstar Club. (foto Cristian Negoita)

Ti-a placut? Da mai departe!
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *